TV-Nyt

Ulven kommer vises i Frankrig og Storbritannien

Dramaserien ’Ulven kommer’, som DR’s seere kunne følge på skærmen i efteråret, fortsætter sin rejse rundt i verden. DR Salg har netop lukket en aftale, der betyder, at serien skal vises på den britiske Channel 4 i 2022.

Det er distributøren Walter Presents, der udvælger udenlandsk drama til det britiske marked, som har sikret sig de britiske rettigheder til ’Ulven kommer’ og har lavet aftalen med Channel 4 om at vise den.

Samtidig har ’Ulven kommer’ allerede i denne uge virtuel premiere i Frankrig. Her viser DR Salgs franske partner, Salto, serien med franske undertekster fra i dag, torsdag den 11. marts.

– I Frankrig var ’Ulven kommer’ sidste år udvalgt til den internationale festival Series Mania, og helt generelt sælger dramaserien rigtig flot internationalt. Vi har nu lukket salg til Frankrig, Tyskland, Spanien, Australien, Belgien, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Polen, Storbritannien, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg. Derudover oplever vi interesse fra både Nordamerika, Sydamerika og Italien, og også her arbejder vi lige nu med at lukke aftaler, siger Freja Johanne Nørgaard Sørensen.

DR-dramaserien er co-produceret med de øvrige nordiske landes public service-stationer, og derfor har ’Ulven kommer’ også været vist i Sverige, Norge, Finland og Island.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button