TV-Nyt

Starter på søndag – DR’s nye danske dramaserie har allerede vundet pris

Dramaserien ’Ulven kommer’, der først har premiere på DR søndag den 11. oktober, har allerede gjort sig bemærket på den internationale scene. Først blev den udtaget til hovedkonkurrencen på den største europæiske seriefestival Series Mania i april, og i weekenden modtog den prisen for bedste serie ved Zürich Film Festval i Schweiz.

I deres begrundelse for prisen, så fremhæves at både manuskript, instruktion og skuespil i serien går op i en større enhed:

– Måden hvorpå hovedforfatteren Maja Jul Larsen har opbygget den komplekse familiehistorie er et mesterværk. Karaktererne er så velskrevne, at du nogle gange glemmer at trække vejret, når du er i deres selskab. Pernille Fischer Christensens instruktion og skuespillernes spil er så fint og godt nuanceret, at man er med dem hele vejen og konstant spørger sig selv: ’Hvad er der sket? Hvem taler sandt?’ Man bliver nødt til at vide, hvad det hele ender med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Ulven kommer’ får premiere på DR1 søndag den 11. oktober klokken 20.00 og vises syv søndage frem. På DRTV kan seriens første afsnit ses fra søndag den 11. oktober klokken 6.00, og de efterfølgende afsnit hver fredag fra klokken 06.00. Læs mere om serien her

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button