TV-Nyt

Ugens Højdepunkter på Kanal 4, Kanal 5 og Dplay

Se hvad du kan hygge dig med på Discovery Networks kanalerne.  Det hele kan naturligvis streames på Dplay. Bemærk noget kun live mens det vises på Flow TV.

Prøv Dplay gratis i 30 dage
Nye afsnit: Bendtner & Philine

Tirsdag d. 7. juli kl. 20.00 og 20.30 på Kanal 4 stream på Dplay

Efter en hektisk afslutning på Nicklas’ tid i FCK – både på den professionelle front og hjemmefronten, trænger Nicklas og Philine til at trække stikket og tage på kæresteferie til Maldiverne, hvor de både skal fejre jul og nytår. Parforholdet trænger til at blive plejet, men der er ikke helt enighed om, hvordan en ferie skal nydes, da Nicklas forbinder ferie med afslapning, og Philine er fyldt med energi. Til gengæld er rammerne sat for et emne de begge har store drømme om, nemlig deres bryllup.

Dansk reportageserie fra 2020

Nye afsnit: Bare Elvira

Onsdag d. 8 juli kl. 20.00 og 20.30 på Kanal 4 stream på Dplay

Elviras huskøb imponerer stadig ikke kæresten Marc, så Elvira tager til Marcs fitness-kongres for at støtte ham i hans interesse og satser så på, at han vil gøre det samme for hende. Og så skal parret snart på ferie til Bali, men Marcs ryg er i udu, så den skal fikses hos en osteopat. Imens skal Elvira have styr på krop og negle, så hun tager en tur hos en personlig træner og et smut på negleklinik. Men lige som alt ser ud til at flaske sig, bliver både Elvira og Marc gevaldigt syge af en madforgiftning og pludselig ryger drømmerejsen til Bali i farezonen.

Dansk reportageserie fra 2020

Nyt afsnit: Extreme Makeover: Home Edition

Torsdag d. 9. juli kl. 20.00 på Kanal 4 – Dplay

Se med når de Jesse Tyler Ferguson tager os med på et renoveringseventyr. Denne gang skal han, med et hold af fantatiske frivillige, hjælpe en ung mand og hans søskende, der flyttede til Utah efter et frygteligt tab i Congo. Jesse hjælper familien med at få en ny start i et moderne og tropisk hjem.

Amr. dokumentarserie fra 2019

Crazy, Stupid, Love

Tirsdag d. 7. juli kl. 21.05 på Kanal 4 – stream samtidigt på Dplay

Midaldrende Cal Weaver lever drømmen med godt job, dejligt hus og fantastiske børn – alt sammen som resultatet af hans lykkelige ægteskab med Emily. Men en dag vil Emily pludselig skilles, og hun har endda været utro med en kollega. Cals perfekte liv falder hurtigt fra hinanden, og han bruger de fleste af sine aftener alene i hjørnet på den lokale bar. Først da han møder den selvbevidste player, Jacob Palmer, som fatter sympati med ham, begynder Cal at genfinde sin manddom.

Amr. komedie fra 2011

Medv.:  Steve Carell (Cal Weaver), Ryan Gosling (Jacob Palmer), Julianne Moore (Emily Weaver), Emma Stone (Hannah)
Instr.: Glenn Ficarra

En verden udenfor

Mandag d. 6. juli kl. 21.00 på Kanal 5 stream samtidigt på Dplay

Bankmanden Andy Dufresne idømmes livsvarigt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået. Han sendes til Shawshank-fængsel, hvor han nu må forsøge at opbygge en tålelig tilværelse blandt nogle af USA’s værste forbrydere. De første år synes som et mareridt, men lidt efter lidt får Dufresne opbygget både status og vennekreds. Men selv som garvet indsat lægger Dufresne stadig planer om, hvordan han kan flygte og hævne sig på dem, der har gjort ham ondt.

Amr. drama fra 1994

Medv.: Tim Robbins (Andy Dufresne), Morgan Freeman (Ellis Boyd ‘Red’ Redding), Bob Gunton (Warden Norton)
Instr.: Frank Darabont

The Huntsman: Winter’s War

Lørdag d. 11. juli kl. 21.00 på Kanal 5 – stream samtidigt på Dplay

Jægerne Eric og Sara kæmper en brav kamp mod de to onde dronninger og søstre, Ravenna og Freya. Men da isdronningen Freya indfører en regel om, at kærlighed er forbudt, får det alvorlige konsekvenser. Syv år senere har Snehvide besejret Ravenna, men det kan hendes magiske spejl vende rundt på – og spejlet er uheldigvis endt i Freyas besiddelse. Nu må den stærke jæger Eric ud i sit livs kamp for Snehvide kongerige. Men han er ikke alene!

Amr. actioneventyr fra 2016

Medv: Chris Hemsworth (The Huntsman / Eric), Charlize Theron (Ravenna), Jessica Chastain Jessica Chastain (Sara)
Instr.: Cedric Nicolas-Troyan

Need For Speed

Lørdag d. 11. juli kl. 21.00 på 6’eren – stream samtidigt på Dplay

Undergrundsracerkøreren Tobey Marshall har siddet fængslet i to for et mord, som han ikke begik. Da han endelig bliver løsladt, har han kun ét for øje – at tage hævn over den egentlige bagmand, Dino. Det skal ske ved et hemmeligt og dødsensfarligt gaderæs i Californien, men for at deltage må Tobey krydse USA på blot 45 timer. Og det bliver ikke nemmere af, at Dino udlover en kæmpemæssig dusør på Tobeys hoved.

Amr. actionfilm fra 2014

Medv.: Aaron Paul (Tobey Marshall), Dominic Cooper (Dino Brewster), Rami Malek (Finn)
Instr.: Scott Waugh

Kilde: Discovery Networks presse

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close