TV-Nyt

Ugens Højdepunkter på Kanal 4, Kanal 5 og Dplay

Se hvad du kan hygge dig med på Discovery Networks kanalerne.  Det hele kan naturligvis streames på [Dplay]. Bemærk noget kun live mens det vises på Flow TV.

[Dplay14dage]
Nye afsnit: Bendtner & Philine

Tirsdag d. 14. juli kl. 20.00 og 20.30 på Kanal 4 – stream nu på [Dplay]

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nicklas og Philine er på kæresteferie på Maldiverne, hvor der både skal vendes fremtidige forretningseventyr og tages smukke billeder ved det azurblå hav. Men kæresteidyllen bliver pludselig brudt, da en anden dansker, Burhan G, indtager øen og Philine nu skal stå i skarp konkurrence med Burhan om at få Nicklas’ opmærksomhed. Da vi vender tilbage til København, viser Philine rundt i den over 300 m2 store lejlighed – men som slet ikke er stor nok. Hvor de ellers skal bo, afhænger dog af, om Nicklas skal spille fodbold igen. Friheden ved ikke at spille tiltaler Nicklas, men det er også svært at slippe fodbolden, der har været så stor del af hans liv. Kan en rolle som manager blive løsningen?

Dansk reportageserie fra 2020

5efb3f6f6cc31 thumbnail

Nye afsnit: Bare Elvira

Onsdag d. 15. juli kl. 20.00 og 20.30 på Kanal 4 – stream nu på [Dplay]

Elvira og Marc kan ånde lettede op, da deres madforgiftning endelig går over og de kommer af sted på solferie på Bali, hvor de bor de lækreste steder. På Bali blomstrer kærligheden, men knap er drømmeferien ovre, før hverdagen viser sit kedelige ansigt og Elvira må vænne sig til Marcs normale opførsel. Da de kommer hjem til Danmark igen, er det svært at vænne sig til hverdagen. Og så kæmper Elvira med både arbejdspraktik og voksenbeslutninger i forhold til hendes store huskøb, før hun kan få afhentet en højtsavnet Eddie hos Marcs mor.

Dansk reportageserie fra 2020

5efb3fda233a1 thumbnail

Nyt afsnit: Extreme Makeover: Home Edition

Torsdag d. 16. juli kl. 20.00 på Kanal 4 – stream på [Dplay]

Jesse Tyler Ferguson står endnu en gang klar til at hjælpe familier i nød, når han sammen med en række af seje frivillige tager os med på de vildeste renoveringseventyr. Denne gang møder Jesse en mor og hendes søn, der efter en tornado har haft store problemer med deres hjem. Så holdet går sammen om at bygge et fransk-inspireret hus til dem, hvor de igen kan føle sig trygge.

Amr. dokumentarserie fra 2019

5efc42427e6a8 thumbnail

You’ve Got Mail

Torsdag d. 16. juli kl. 21.00 på Kanal 4 – stream samtidigt på [Dplay]

Joe Fox og Kathleen Kelly mødes i et chatroom på nettet og begynder langsomt at falde for hinanden. På nettet kender de kun hinanden under navnene NY152 og Shopgirl. De ved derfor ikke, at de i virkeligheden allerede kender hinanden og langtfra er på bølgelængde. Joe og Kathleen bor og arbejder nemlig lige i nærheden af hinanden på New Yorks Upper West Side. De handler i den samme butik, kommer på den samme cafe, og arbejder endda begge i bogbranchen. Da Joe beslutter at udvide sin store, smarte boghandel til en dominerende butikskæde, er Kathleens lille hyggelige specialforretning med børnebøger i fare for at blive totalt udkonkurreret.

Amr. romantisk komedie fra 1998

Medv.: Tom Hanks (Joe Fox), Meg Ryan (Kathleen Kelly), Greg Kinnear (Frank Navasky)
Instr.: Nora Ephron

5efc428fb4211 thumbnail

Geostorm

Mandag d. 13. juli kl. 21.00 på Kanal 5 – stream samtidigt på [Dplay]

Da en række hidtil usete naturkatastrofer truer planeten, går verdens ledere sammen om at skabe et netværk af satellitter, der skal kontrollere det globale klima og sikre verdens befolkning. Men noget går galt og systemet, der ellers blev bygget til at beskytte, begynder i stedet at angribe Jorden. I et nervepirrende kapløb mod tiden må satellitternes skaber Jacob Lawson og hans bror, Max, sætte en stopper for katastrofen, før en verdensomspændt geostorm udsletter alt og alle.

Amr. actionfilm fra 2017

Medv.: Gerard Butler (Jake Lawson), Jim Sturgess (Max Lawson), Abbie Cornish (Sarah Wilson)
Instr.: Dean Devlin

5efc42a245800 thumbnail

Ringenes Herre: De to tårne

Fredag d. 17. juli kl. 21.00 på Kanal 5 – stream samtidigt på [Dplay]

De to vildfarne hobitter, Frodo og Sam, har begivet sig ud på den farefulde færd mod Mordor for at tilintetgøre ringen. De opdager dog snart, at den mystiske Gollum følger i deres fodspor. Da de fanger ham, viser det sig, at han selv lider af ringens eftervirkninger og han lover, at han vil vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri. Men det er ikke alle, der har lige stor tiltro til den nye rejsefælle. Imens ankommer Aragorn, Legolas og Gimli til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Théoden er faldet i kløerne på den hvide troldmand Saruman.

Amr. eventyrfilm fra 2002

Medv.:  Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Sam), Cate Blanchett (Galadriel), Orlando Bloom (Legolas), Christopher Lee (Saruman)
Instr.: Peter Jackson

5efc42b812371 thumbnail

Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Lørdag d. 18. juli kl. 21.00 på Kanal 5 – stream samtidigt på [Dplay]

Mordors mørke har spredt sig ud i det fleste af Gondors afkroge og det sidste store slag om Midgård nærmer sig. Gandalf drager mod Minas Tirith for endnu en gang at stå side om side med menneskene i den forestående krig. Aragorn må se sin sande identitet som tronarving i øjnene og drage ud på en farefuld færd med de trofaste følgesvende Gimli og Legolas, for at konfrontere De Dødes Hær, der for mange år siden svor kongen troskab. I mellemtiden kæmper trioen bestående af Frodo, Sam og Gollum stadig med at nå frem til Mordor i tide, så de kan tilintetgøre Ringen en gang for alle. Men Ringen har sin egen vilje og vil gøre alt for at nå tilbage til sin herre, Sauron.

Amr. eventyrfilm fra 2003

Medv.: Elijah Wood (Frodo), Viggo Mortensen (Aragorn), Ian McKellen (Gandalf), Orlando Bloom (Legolas), Andy Serkis (Gollum/Smeagol)
Instr.: Peter Jackson

5efc42d1d4e48 thumbnail

Illusionisten

Lørdag d. 18. juli kl. 18.40 på Kanal 5 – stream samtidigt på [Dplay]

Eisenheim er en berømt og elsket tryllekunstner i Wien omkring år 1900. Også kronprins Leopold hører om tryllekunstnerens mageløse show og tager afsted for at afsløre ham som fupmager. Men kronprinsen får helt andre grunde til at få Eisenheim ned med nakken! Tryllekunstneren og kronprinsens forlovede Sophie genkender nemlig hinanden fra deres barndom og bliver forelskede.

Amr. drama fra 2006

Medv.:  Edward Norton ( Eisenheim ), Paul Giamatti (Inspector Uhl), Jessica Biel (Sophie), Rufus Sewell (Crown Prince Leopold)
Instr.: Neil Burger

5efc49d121e3b thumbnail

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button