Ugens Højdepunkter på Kanal 4, Kanal 5 og Dplay

| mandag 30. mar, 2020 13:00 | 0 Kommentarer

Uge 14 byder på Sæsonpremiere på Forbrydelser der rystede Danmark og nye afsnit af en række populære programserier. Det hele kan naturligvis streames på Dplay

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Sæsonpremiere: Forbrydelser der rystede Danmark

Onsdag d. 1. april kl. 21.00 på Kanal 5.  Dplay

En tur i byen ender som et mareridt for en 22-årig kvinde, da hun bliver slået ned af en fremmed mand og voldtaget tre forskellige steder i Indre København. For første gang står kvinden åbent frem og fortæller, hvad der skete den aften, og hvad det betød for hende, at gerningsmanden ti år efter udsatte endnu en kvinde for et brutalt overgreb, som offeret kun med nød og næppe overlevede.

Dansk krimidokumentar fra 2020. 

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer.

 

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 1. april kl. 20.00 på Kanal 5. Dplay

Vlado er kørt til en mindre by og her stopper han en mand, der bestemt ikke er tilfreds med situationen. I Nordsjælland har Jørgen politieleven Emil med og de stopper en mand, der hverken har kørekort eller overholder fartgrænsen. Og situationen bliver ikke ligefrem bedre, da mandens venner ankommer. I USA anholder Thomas en mand, der tydeligvis er påvirket af narko, men ved anholdelsen gør Thomas et overraskende fund.

Dansk reportageserie fra 2020. 

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer.

 

Nyt afsnit: Top Gear – Danmark

Torsdag d. 2. april kl. 21.00 på Kanal 5.  Dplay

Felix, Dar og Jesper kommer bogstaveligt talt på glatis i det norske skiparadis Beitostølen. De indtager pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Det bliver det ultimative slalomløb i tonstunge køretøjer ned af skibakken imens tågen giver udfordringen et ekstra lag. Her oplever Dar, at bremselængde og stejle pister er et dårligt match. Og så er Youtuber og Tv-vært Rasmus Brohave i studiet for at sætte en tid på Top Gear banen.

Dansk underholdningsprogram fra 2020. 

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer. Foto: Per Arnesen

 

Nyt afsnit: Over Atlanten

Søndag d. 5. april kl. 21.00 på Kanal 5.  Dplay

Livet til søs er ingen dans på roser – tværtimod. Det må den kendte besætning på sejlskibet over Atlanterhavet hurtigt sande. De ulideligt hårde nattevagter sætter sine spor hos hele besætningen, men især diamantdronningen Katerina Pitzner kæmper med at vænne sig til den nye hverdag, hvor det kolossale pres og pirreligheden begynder at vise sit grimme ansigt.

Dansk underholdningsprogram fra 2020. 

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer.

 

Nye afsnit: Ex on the Beach

Mandag d. 30. marts, tirsdag d. 31. marts og søndag d. 5. april kl 22.00 på Kanal 4. Dplay

Følelserne mellem to af villaens beboere er langsomt begyndt at spire, men intet er sikkert i ’Ex on the Beach’, da en gammel kending træder op af vandet og vender op og ned på alting. Det er også blevet tid til endnu en omgang ”Sandhed eller tablet” og det får for alvor vækket alle følelser, og især Emma må se nogle hårde sandheder i øjnene. Og så går der chokbølger gennem villaen, da to sendes hjem.

Dansk realityserie fra 2020.

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer. Foto: Krestine Havemann

 

Nyt afsnit: The Olsens

Tirsdag d. 31. marts kl. 21.00 på Kanal 4. Dplay

Irina kæmper med smerter efter mange års hård træning på skøjter, men da familien Olsen tager i skøjtehallen, er alt som det plejer: Irina er stjernen, Morten er rædselsslagen og mor Mila er på nakken af Victoria, men pusler om lillebror Alexander. Og så har mor Mila en hemmelig drøm om at lille Allessia skal være professionel skøjteprinsesse. Morten overrasker Irina med en tatovering, der forestiller … Irina! Men desværre er Fru Olsen er ikke vildt imponeret. Og så afslører Irina, at hun har planer om familieforøgelse.

Dansk reportageserie fra 2020. 

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer.

 

Sæsonafslutning: Plastikkongerne

Onsdag d. 1. april kl. 21.00 på Kanal 4. Dplay

I sæsonafslutningen af ’Plastikkongerne’ følger vi Kim og Natashas eventyr i Colombia, hvor Kim nu skal pleje sin ømme kone, før vi siger farvel til den gamle ”jadekonge” Jesper Nygart, der nu skal nyde livet som pensionist. Reality parret Liv og Tabita får en omgang ”veninde filler” på Klinik A og Marc får endelig tid til en familieudflugt med både far og søn. På Beauty Trips prøver Mustafa for første gang Botox, inden der kommer nye sponsortrøjer… fyldt med stavefejl! Og i Aalborg når Søren en stor milepæl, da resultatet af deres fotoshoot ankommer. Sidst men ikke mindst overrasker kendistræneren Gustav Salinas en af sine klienter – Solveig, der har tabt 55 kg – med en Mommy Makeover.

Dansk reportageserie fra 2020.

Discovery Networks Danmark. Må kun bruges til omtale af Discovery Networks Danmarks programmer.

Kilde: Discovery Networks presse

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om