TV-Nyt

Ugens film på Kanal 4 og 6’eren i uge 29

TV-premiere: ‘Beaches’ onsdag 18/7 kl. 20:00 på Kanal 4

En moderne genindspilning af den Oscar-nominerede ‘Beaches’ fra 1988. Filmen følger det livslange venskab mellem Hilary Whitney og CC Bloom, efter at de ved et lykketræf mødes som børn. I denne nyfortolkning er CC en spirende popstjerne, der kæmper for at bryde igennem i LA. Hilary er datter af en prominent advokat, men kæmper for at skabe sig sin egen levevej og bryde fri af faderens lænker. Deres venskab bevares gennem årtier på trods af op- og nedture, men en tragedie skiller dem ad.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV-premiere: ‘Story of a Girl‘ fredag 20/7 kl. 20:00 på Kanal 4

Da en sex video af den unge Deanna Lambert deles på de sociale medier, ændres hendes teenageliv for evigt. Udmattet af at kæmpe imod hånefulde mobberier og den evige skuffelse hos sin far, drømmer Deanna om at flygte fra tilværelsen. ‘Story of a Girl’ er et yndefuldt drama om de destruktive og forløsende følelser i en ung piges kamp om at blive herre over sin egen historie.

Filmen er instrueret af Kyra Sedgwick der er gift med Kevin Bacon som også medvirker, ligesom deres datter Sosie Bacon også har en rolle i filmen.

TV-premiere: ‘The Simone Biles Story: Courage To Soar’ lørdag 21/7 kl. 20:00 på Kanal 4

g995fzy0gjsi1c53dtgw

Gymnasten Simone Biles drømmer om at blive den bedste i feltet. Men stor succes kræver ofre, og Simone ser sig nødsaget til at give slip på andre vigtige dele af sit liv, hvis drømmen skal blive en realitet. Hendes rejse fra plejebarn til det olympiske podie, med alle de triumfer og hjertesorger det indebærer, er en inspiration for enhver lille pige med en drøm.

‘Prisoners’ lørdag 21/7 kl. 21:00 på 6’eren

kwgiam6iwyuhpesy7bfm

Keller Dovers’ verden bryder sammen, da hans lille datter bliver kidnappet af en ukendt gerningsmand. Politiet står tilbage uden spor, og da sagen trækker ud, beslutter Dover sig for at tage sagen i egen hånd. Han har nemlig en mistanke om, hvem der står bag, og han får også fat i vedkommende og forsøger at tæske informationer om datteren ud af ham. Men personen ved tilsyneladende intet om sagen, og Dover begynder at tvivle på, om han overhovedet har fået fat i den rigtige person.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button