Streamingnyt

UFC med det danske UFC-talent Damir Hadzovic på Viaplay i dag kl. 16.00

UFC Ultimate Fighting Championship TV rettighederI dag er der lagt op til et kæmpe skandinavisk UFC-brag når UFC Fight Night 109 gæster Globen i Stockholm, hvor det danske UFC-talent Damir Hadzovic møder den erfarne 25-årige Martin Held fra Polen i en vigtig og afgørende kamp – hvis han vinder betyder det flere kampe i verdens bedste MMA-organisation og et nederlag kan måske blive et exit fra UFC.

UFC, MMA’s svar på fodboldens Champions League, er én af de mest hastigt voksende sportsgrene i verden – én sport, som også i den grad vinder frem i Danmark bl.a. pga spektakulære kæmpere som Conor McGregor og Ronda Rousey. I 2000 blev MMA-organisationen købt for 2 millioner US Dollars og i 2016 blev den solgt for svimlende 4 milliarder US dollars.

– UFC brager frem i bevidstheden hos fightsport-interesserede danskere, og med en kæmpe event i Stockholm kommer der yderligere tryk på den udvikling. Med navne som danske Damir Hadzovic, svenske Alexander Gustavsson og brasilianske Glover Teixeira på fight-kortet i Stockholm er der lagt op til endnu et UFC-brag i verdensklasse fra en af de hastigst voksende og mest spektakulære sportsgrene i verden. Vi stolte over uge efter uge at kunne bringe det bedste fra MMA og verdens bedste boksning på Viaplay Fighting. Det vælter ind med højdepunkter i foråret, og UFC fra Globen i Stockholm er blot et af mange højdepunkter i et actionpakket år for fight-elskere, siger sportschef hos TV3 Sport, Kim Mikkelsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kampen kan ses på Viaplay Total Reklame-link kl 16.00 i dag.

I samme kategori

Back to top button