Branche-Nyt

Nu leger UEFA også med tanken om at lancere egen streamingtjeneste

UEFA overvejer at starte deres egen streamingtjeneste med Champions League fodbold. Det sker, fordi man gerne vil skabe et alternativ til den traditionelle salgkanal, hvor man sælger rettighederne til tv-selskaber. Ifølge Financial Times så sker det fordi prisen på rettigheder ikke ser ud til at fortsætte med at stige som hidtil. UEFA vil således gerne forberede sig på en situation, hvor de kan tjene mere på selv at sælge indholdet direkte.

På den måde kan de jo så også presse prisen hos tv-selskaberne, der byder på rettighederne.

Generalsekretær i UEFA, Theodore Theodoridis, siger til Financial Times, at UEFA vil eksperimentere med sin egen digitale streamingkanal i et par lande uden for Europa, som på nuværende tidspunkt ikke indbringer mere end 37-74 mio. kr. om året. “For nuværende har vi mange tv-partnere og ser frem til at forsætte vores partnerskab. Vi vil bare være forberedte. Vi vil bare gerne have alternative muligheder,” fortsætter han

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Danmark er det Nent Group (TV3+/TV3 Sport) der sidder på rettighederne til Champions League frem til 2021.

Formel 1 sælger allerede deres indhold via deres egen streamingtjeneste, men i Danmark sker det ikke eksklusivt, men i samarbejde med Nent Group som TV partner.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button