TV-Nyt

Udfordringen – Kampen om Kilimanjaro

- TV 2 regionalstation laver friluftskonkurrence med præmie

TV 2 Nord satser på friluftsdyst med programmet Udfordringen – Kampen om Kilimanjaro, der starter 3. januar. Programmet har Alene i Vildmarken vinder Jon Lindberg med i rollen som instruktør.

I alt skal 14 nordjyder dyste om at vinde. De møder alle op ved Nols Sø i Saltum, ti døgn senere er der kun tre tilbage og én af disse vinder en komplet rejse til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Programmet blev optaget i september.

-Udfordringen er en konkurrence, som ligger et sted mellem kendte formater som ”Alene i Vildmarken” på DR og ”Korpset” på TV2. Deltagerne oplever at blive presset, men samtidig lærer de en masse om friluftsliv og outdoorteknikker. Vel at mærke uden at der står en jægersoldat og skriger dem ind i hovedet, forklarer programmets vært Robert Bedsted fra TV2 Nord.

Konkurrencen er bygget op af tre etaper. Først starter alle fjorten på den såkaldte basecamp, hvor de skal vise, at de behersker de mest grundlæggende teknikker. Herefter udvælger instruktørerne 10 deltagere, der alle går videre.

Én efter én sorteres deltagerne fra, indtil der er tre tilbage, som går ind i konkurrencens sidste to finaledøgn. I finalen afgøres det, hvem der går hjem med den eftertragtede præmie – og hvem der bare går hjem.

Udfordringen har premiere den 3. januar på TV2 Nord kl. 19.40 og løber over i alt ni afsnit, inden vinderen kåres. Bor du ikke et område med TV 2 Nord, så kan programmet også streames.

3 jan 2021 19:40
TV 2 Nord

Udfordringen – Kampen om Kilimanjaro TV 2 Nord
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2 Nord

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button