Streamingnyt

Tyson Fury – Deontay Wilde vises som PPV på Viaplay

Den 1. december tørner to af bokseverdens største stjerner sammen, når den tidligere firedobbelte verdensmester Tyson Fury møder WBC-verdensmesteren Deontay Wilder i Staples Center i Los Angles. Kampen vises live som PPV på Viaplay Reklame-link og koster 499,-.

Ubesejrede og med frygtindgydende rekordlister
Det er ikke hvem som helst, der går i ringen i Staples Center den 1. december. Amerikanske Wilder, der er ubesejret og har en frygtindgydende rekordliste (40-0, 39 KOs), møder den ligeledes ubesejrede Tyson Fury (27-0, 19 KOs) fra England.

Der er garanti for en eksplosiv kamp, når to af bokseverdenens hårdest-slående sværvægtere møder hinanden. Kampen, der er spået til at blive årets største boksekamp, er nemlig også den første titelkamp mellem to ubesejrede sværvægtsboksere siden 1992.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vinderen af kampen forventes at skulle møde WBA (Super), IBF, WBO og IBO-sværvægtsmesteren Anthony Joshua (22-0, 21 KO) til næste forår – når det sker, bliver det en kamp, hvor alle fem sværvægtsbælter kommer højkant for første gang i historien.

Nordic Entertainment Group har sikret sig rettighederne til at vise årets sværvægtsbrag fra Los Angeles, og det glæder sportschef hos Nordic Entertainment Group, Kim Mikkelsen, sig over:

– Vi er enormt glade for, at vi endnu en gang kan servere et gigantisk brag af en kamp for bokseglade danskere. Wilder mod Fury er uden tvivl årets største boksekamp. Det er en titelkamp, hvor to ubesejrede boksere – begge med frygtindgydende rekordlister – kæmper om et verdensmesterskab og en chance for at skrive historie mod Anthony Joshua i foråret 2019.

Kampen mellem de to ubesejrede sværvægtsstjerner kan ses som PPV i de tidlige morgentimer natten til søndag på Viaplay Reklame-link.

Der er optakt på TV3 MAX fra kl. 21.00 den 1. december.

  • Hvad:  Årets største sværvægtskamp
  • Hvem: Deontay Wilder (USA)  vs. Tyson Fury (England)
  • Hvornår: Lørdag d. 1. december (dansk tid: natten til søndag i de tidlige morgentimer)
  • Hvor: Staples Center i Los Angles (USA)
  • Hvor kan man se kampen:  Kampen kan ses live som PPV på Viaplay Reklame-link  (499 DKK)
Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button