TV-Nyt

TV3+ og Viaplay viser Pernille Harders Champions League finale

Kvindernes Champions League finalekamp står mellem tyske Wolfsburg med Pernille Harder og franske Lyon, der slog Nadia Nadims Manchester City i semifinalerne. Den spilles den 24. maj i Kiev kl. 18.00. Og det er i samme by, som der to dage senere spilles herrefinale i Champions League mellem Real Madrid og Liverpool. Kampen kan ses eksklusivt på TV3+ og streamingtjenesten Viaplay.

Finalekampen vises på TV3+ fra kl. 17.30 med studieoptakt til selve kick off 18.00 i Kiev. TV3+ har efterfølgende studieanalyse af kampen med programslut 21.00. Kampen kan selvfølgelig også ses på Viaplay.

”Champions League-finalen er det ypperste inden for kvinde-klubfodbold i verden. Og at Danmark er repræsenteret ved Pernille Harder fra Wolfsburg, som uomtvisteligt er en af verdens bedste fodboldspillere, gør kun det hele endnu mere spændende set med danske øjne. Vi glæder os til en fantastisk Champions League-uge fra Kiev med kvindernes finale torsdag og herrernes finale lørdag”, siger TV3s sportschef Kim Mikkelsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: TV3 presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button