Norlys

TV3 til alle med Boxer TV fra 2. januar

Boxer TV3I de to første måneder af 2013 bliver TV 3 tilbudt i såkaldt ”open window” hos Boxer. Det betyder, at alle kunder uanset pakkevalg frit kan se TV3 fra 2. januar; Blot to dage efter at kanalen fejrer 25 års fødselsdag. Også husstande med egen antenne men uden Boxer abonnement skulle kunne se med i de 2 måneder.

”TV3 er landets absolut stærkeste ikke-statslige tv-kanal, og med aftalen med Boxer er det nu således, at alle danskere, uanset hvorfra de får deres tv-signal, har mulighed for at skaffe sig adgang til TV3. Vi ønsker at sikre fortsat udvikling af TV3 til glæde for vores seere og samarbejdspartnere – og samtidig med muligheden for en større udbredelse af TV3 kan vi love seerne et endnu stærkere programindhold gennem den forbedrede distribution. Aftalen med Boxer skal ses som et strategisk skridt på vejen til at nå dette mål,” siger TV3’s administrerende direktør, Kim Poder.

TV3’s samlede penetration stiger i forbindelse med Boxer-aftalen relativt fra cirka 70 procent i dag (Gallup TV-Meter uge 41-45 2012) til minimum 85 procent i januar og februar blandt den største kommercielle seergruppe (personer 21-50 år).

TV3 bliver tilgængelig i Boxers pakker Mix, Mini og Max fra 2. januar 2013. Fra 1. juli følger TV3 Puls også hos Boxer i de samme pakker.

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button