TV-Nyt

TV3 Sport har rustet sig til den nye Premier League sæson

Premier League logo bredI morgen begynder verdens bedste fodboldliga endelig igen – Premier League er tilbage.

Alle Premier League-holdene har rustet sig til den nye sæson, og det har TV3 SPORT også. Således har både Martin Jørgensen og Jesper Grønkjær netop forlænget deres aftaler. Og derudover er Martin Laursen ny mand på holdet sammen med Stig Tøfting og Marc Rieper.

Dermed er flere af de bærende kræfter fra bl.a. EM- og VM-holdet i 2002 og 2004 en del af TV3 Sports Premier League-dækning – flankeret af værter og eksperter som Peter Grønborg, Carsten Werge, Niels-Christian Frederiksen, Camilla Martin og Jan Mølby m.fl.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ingen anden tv-station sender i nærheden af det antal Premier League-kampe, som det er tilfældet på TV3-kanalerne. Og det stiller krav til at give seerne den bedste service og tage de danske Premier League-fans i hånden gennem hele sæsonen.

”Jeg er glad for forlængelsen, og jeg glæder mig over fortsat at kunne være med i et innovativt og præstationspræget tv-miljø, som er meget lig det, jeg kender fra sportens verden. Jeg håber at kunne bidrage med nye analyser og vinkler til seerne fra de tre fantastiske rettigheder vi har i Superligaen, Champions League og ikke mindst Premier League”, siger Jesper Grønkjær om forlængelsen og jobbet som ekspert og kommentator på TV3 SPORT.

Martin Jørgensen er en af de internationalt mest erfarne, tidl. danske spillere. Og som den eneste på holdet har han deltaget i hele tre VM-slutrunder. Han glæder sig meget over fortsat at skulle arbejde med fodbold på TV3 SPORT.

”Det er fantastisk at komme så tæt på begivenhederne, når man nu ikke selv skal spille med mere. Og det er en fornøjelse at kunne bruge egne erfaringer til at give seerne indblik. Jeg ser frem til en forrygende fodboldsæson i Danmark og i Europa på TV3-kanalerne”, siger Martin Jørgensen.

”I al beskedenhed mener vi, at vi uden sammenligning kan præsentere seerne for den bedste dækning med en hel række af vidende eksperter og engagerede fodboldfolk, så Premier League får den dækning, som Premier League fortjener. Både på TV, web og sociale medier, siger TV3 SPORTs ledende redaktionschef, Kim Mikkelsen.

Læs også Premier League på TV og streaming 2015/16

Kilde: TV3

I samme kategori

Back to top button