TV-Nyt

TV3 serie på DR1 til september

feature lululeonDR1 lancerer d. 12. september dramaserien ’Lulu & Leon'. Serien blev oprindeligt vist på TV3 i efteråret 2009 og foråret 2010, men seerne fangede ikke rigtigt serien på TV3. Igennem flere måneder har der været forhandlinger mellem DR og TV3 om at sende serie på DR. Det er forhandlinger der nu betyder at serien får en chance for et større publikum i DR1's primtime.

Kanalchef Ulla Pors Nielsen ser frem til at vise serien på DR1:
– Vi har store forventninger til Lulu & Leon, som desværre aldrig rigtig fik det store brede publikum, som serien faktisk fortjener, og som jeg nu håber, vi kan give den på DR1, siger hun, og fortsætter:
– Det er en spændende og underholdende serie om en noget særpræget familie, som mildest talt lever på kanten af loven – og derfor bestemt har deres at tumle med. Og så er det en ret ambitiøs og original produktion med flotte skuespilpræstationer og en veldrejet historie. Så selvfølgelig vil vi gerne sende den på DR1.

DR1 skyder 'Lulu & Leon' i gang søndag den 12. september kl. 20.00, hvorefter de resterende 11 afsnit vil blive sendt mandage kl. 20.00 – afsnit 2 allerede mandag den 13. september.

– Det er vigtigt, at der bliver produceret godt dansk tv, fordi vi er så lille et land og sprogområde. Dansk tv-drama har gennemgået en fantastisk udvikling og er efterhånden blevet kendt i hele verden. Det er en udvikling, som i høj grad har været drevet af DR, men det er skønt, at der også produceres rigtig godt tv-drama udenfor DR. Det er 'Lulu & Leon' et glimrende eksempel på. Og derfor glæder vi os over at kunne give et større publikum mulighed for at opleve serien, slutter Ulla Pors Nielsen.

Hovedforfatterne bag 'Lulu & Leon' er Jens Dahl og Lolita Bellstar, med Bo Hr. Hansen, Anders August, Maja Juul Larsen og Sissel Thomsen som episodeforfattere.

Serien er instrueret af Jannik Johansen (konceptuerende samt afsnit 1 og 2), Christina Rosendahl (afsnit 3 og 4 samt 11 og 12), Natasha Arthy (afsnit 5 og 6), Carsten Myllerup (afsnit 7 og 8) og Henrik Ruben Genz (afsnit 9 og 10).

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button