TV-Nyt

TV3 MAX – ny tv-kanal på vej fra MTG / Viasat

Fra den 31. oktober kan danskerne tænde for en ny tv-kanal fra TV3-familien. Navnet er TV3 MAX, og den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og underholdning henvendt til det mandlige publikum.

Med lanceringen af TV3 MAX investerer MTG i sin kanalportefølje, så den står stærkere end nogensinde. TV3 MAX erstatter den eksisterende kanal TV3 SPORT 2, således at kanaludbuddet stadig består af fem attraktive kanaler. TV3 MAX er en kanal, der rækker ud efter målgruppen af passionerede sportsglade, der samtidig ikke kan få nok af den lettilgængelige og underholdende comedy-genre.

Stærkt indhold på TV3 MAX
TV3 MAX vil byde på de største og mest populære sportsrettigheder (præcis som i dag med TV3 SPORT 2). Det vil sige Premier League, La Liga, Superliga, Champions League fodbold (gruppespillet), engelske The Championship, engelske League Cup, FA Cup fra sæsonen 2018/2019, Champions League håndbold, Serie A fodbold, fransk fodbold fra Ligue 1, ATP-tennis, motorsport og en række andre sportsbegivenheder.

MTG ejer allerede rettighederne til den bedste engelske fodbold og andre europæiske ligaer, og selskabet ejer ligeledes rettighederne til nogle af de mest populære comedy-serier, så det giver god mening at udbrede det på den nye kanal. Fx ’Top Gear’, ’Simpsons’ og ’How I met your mother’. Samtidig investerer MTG også i nyt serieindhold, som præsenteres eksklusivt på kanalen.

Styrker samtidig TV3+
MTG styrker og optimerer samtidig sin populære kanal TV3+. Den gøres bredere ved at tilføre mere indhold fra crime-genren. MTG har allerede tilført TV3+ populære crime-titler i løbet foråret, hvilket seerne har taget rigtig godt imod, og det kan aflæses i seertallene. TV3+ genvandt i foråret pladsen som Danmarks 4. største kommercielle kanal.

”Vi er optagede af at udvikle og sikre det allerbedste tilbud til vores seere. Med lanceringen af TV3 MAX, der kombinerer nogle af vores stærkeste sportsrettigheder med unikt indhold fra den underholdende comedy-genre, gør vi vores samlede pallette af kanaler endnu stærkere. Vi håber, at seerne vil tage godt imod den nye kanal”, siger Kim Poder, CEO MTG Danmark.

Hvem kan se TV3 MAX?
TV3 MAX bliver bredt distribueret hos de største danske tv-distributører, herunder Viasat, YouSee, Stofa, Waoo, Boxer, Altibox og en række antenneforeninger. Seere, der allerede i dag har adgang til TV3 SPORT 2, får automatisk adgang til TV3 MAX.

Også hos distributøren YouSee ser man frem til at få TV3 MAX i sine tv-pakker:

“Vi arbejder tæt sammen med MTG for kontinuerligt at udvikle og investere i vores tv-produkter, så de forbliver attraktive for vores kunder. TV3 MAX er en spændende kanal, der henvender sig primært til det mandlige publikum, der ønsker underholdning inden for sport, livsstil og comedy. Vi ser meget frem til at introducere TV3 MAX hos YouSee og håber med favoritter som How I Met Your Mother, Top Gear samt Premier League, at kanalen vil blive vel modtaget af vores kunder,” siger Christian Morgan, CCO & SVP hos YouSee.

Se her hvad kanalen sender i sin første uge

Kilde: MTG

I samme kategori

Back to top button