Se hvad den nye TV3 Max sender i åbningsugen

| lørdag 14. okt, 2017 18:08 | 6 Kommentarer
TV3 max

TV3 Sport 2 bliver fra 31. oktober til TV3 Max. Hvor TV3 Sport 2 var en ren sportskanal, så mikser den nye TV3 Max sport og serier.

”Vi er optagede af at udvikle og sikre det allerbedste tilbud til vores seere. Med lanceringen af TV3 MAX, der kombinerer nogle af vores stærkeste sportsrettigheder med unikt indhold fra den underholdende comedy-genre, gør vi vores samlede pallette af kanaler endnu stærkere. Vi håber, at seerne vil tage godt imod den nye kanal”, siger Kim Poder, CEO MTG Danmark.

Hvad TV3 Max sender i den første sendeuge, kan du få et kig på herunder.

wpDataTable with provided ID not found!
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (6)

 1. Niels Petersen siger:

  Det ser ud som en kanal der ikke skal ses.

  • Per M siger:

   Ja det virker som en kanal, hvor de bare tager endnu en rundtur med deres old gamle serier, som der allerede er blevet genudsendt utallige gange på TV3 og 3+ og så mixer noget sport ind i også.

 2. Niels Petersen siger:

  Ja, det er som om at når man skal finde på hvad en ny TV kanal skal indeholde, så tænker man sig meget længe om, og kommer frem til at det naturligvis skal være Sport, og så kan man da lige hårdt presset blande det med noget tilsvarende kedeligt.??

  • Per M siger:

   Personligt, jeg ville smide alle TV serierne ud og så kunne den ledige plads fyldes ud med nyere film der har været vist på Viasat Film Premiere inde for det sidste års tid.
   Der er sikkert mange der gerne ville se film på en TV3 kanal der er højest 3 år gamle.

 3. HansPedersen siger:

  Jeg undrer mig over at man på en ny tv-kanal kan starte serier op i sæson 5 osv osv.

  Derudover kunne de ikke bare have lukket TV3 Sport 2, og brugt TV3 Puls til mere sport… Ligesom jeg mener at TV2 Sport bør genoverveje deres situation og bruge Zulu mere når der er overlap i sportens verden. I stedet for kun at henvise til Play, så ville de undgå et større ramaskrig på deres facebook sider når der er krig mellem badminton og tennis, eksempelvis, eller hvad det nu må være.

 4. C. Johansen siger:

  Det drejer sig om at få mandefodbolden tværet ud over så mange tv-kanaler som muligt. Så kan man altid fylde sendefladerne ud med uendelige mængder af billige amerikanske tv-serier. At man nu ændrer Tv3 Sport 2 til Tv3 Max er vel blot et udtryk for, at man ikke har tilstrækkelig med især mandefodbold til at fylde hele sendefladen ud. Derfor ændrer man kanalen fra en ren sportskanal til en blandingskanal à la Tv3+.

Skriv et svar