Branche-Nyt

TV3+ glæder sig til Champions League i efteråret

feature tv3plushdSelv om TV3+ nok hellere havde se FCK som sikker Champions League deltager, så ser man frem til efteråret kampe og gør status over 2011/12 sæsonen.

Der er al mulig grund til at ønske FC Nordsjælland tillykke med det danske mesterskab i fodbold og dermed den direkte kvalifikation til UEFA Champions League. Og til FC København med sølvet og dermed kvalifikationsspillet til Champions League.

”Champions League er og bliver den største af alle fodboldturneringer. Og efter vi sidste sæson ikke havde et dansk hold med, er det utrolig glædeligt, at vi i den nye sæson er sikret mindst et hold i gruppespillet. Årets finale i sidste uge viste med al tydelighed, at seerne sætter stor pris på turneringen, og de foregående sæsoner med dansk deltagelse viser også, at seerne strømmer til de kampe, hvor et dansk hold deltager. Så jo – vi på TV3+ glæder os meget til, at Champions League starter igen til efteråret,” siger TV3’s administrerende direktør Kim Poder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Selve CL-finalen havde i år 463.000 seere i gennemsnit og med forlænget spilletid og straffespark fik kampen 501.000 seere i gennemsnit. Året før fik finalen mellem Manchester United og Barcelona 615.000 seere, og for to år siden fik finalen mellem Bayern og Inter 258.000 seere.

Kampene på TV3+ i hele Champions League-sæsonen 2011/12 fik dermed et seergennemsnit på 245.000 seere. Dette tal blev overgået af FCK-sæsonen 2010/11, som havde 357.000 seere i snit og AaB-sæsonen 2008/09 som havde 267.000 i snit. Til gengæld er resultatet i år bedre end de to seneste sæsoner uden dansk deltagelse. Der er således al mulig grund til at se frem til efterårets Champions League-gruppespil, hvor der for første gang kan være hele to danske hold med. TV3+ krydser fingre for begge danske hold.

Kilde: TV3 Nyt


I samme kategori

Back to top button