Tinka og Kongespillet

| søndag 10. nov, 2019 10:28 | 0 Kommentarer
- Se traileren til årets nye julekalender på TV 2
Tinka og Kongespillet julekalender TV 2 2019

Årets nye julekalender er i år på TV 2, Tinka og Kongespillet fortsætter historien om Tinka, som vi første gang mødte tilbage i 2017 i Tinkas juleeventyr.

Tinka skal ud på nye eventyr. I ‘Tinka og Kongespillet’ bliver der atter drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby Kongsby, fordi kongen ikke vender hjem fra sin rejse rundt i Nissernes Rige. Det udløser et kongespil – en konkurrence mellem rigets fire regioner, som hver stiller med deres stærkeste deltager, og hvor vinderen bliver nissernes nye konge.

For at bevise sit værd og redde riget forsøger Tinka nu – med hjælp fra sin bedste ven Lasse – at sikre sig en af de fire pladser i Kongespillet. Men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Tinka og hendes bedste ven Lasse spilles igen af Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson. DR genudsender i år julekalenderen Julestjerner.

Video Thumbnail
Den officielle trailer for 'Tinka og Kongespillet' | TV 2
Årets nye julekalender er i år på TV 2, Tinka og Kongespillet fortsætter historien om Tinka, som vi første gang mødte tilbage i 2017 i Tinkas juleeventyr. Tinka skal ud på nye eventyr. I 'Tinka og Kongespillet' bliver der atter drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby Kongsby, fordi kongen
1 dec 2019 20:00
TV 2 TV 2 Play

Tinka og Kongespillet (1:24) TV 2 TV 2 Play
Dansk Jule TV, Serie
24 Afsnit

Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om