[responsive_menu_pro]

Sunday – sæson 2

| onsdag 16. okt, 2019 11:37 | opdateret 03. nov, 2019 kl. 12:58 | 0 Kommentarer
Sunday Sæson 2 Xee

I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday – om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan roligt glæde sig til sæson 2.

Sunday er historien om den godmodige og altid positive kenyaner Sunday, der bliver hentet til Fredericia for at spille fodbold. Problemet er bare, at Sunday faktisk ikke rigtigt kan spille fodbold – og samtidigt skal Sunday prøve at navigere rundt i et land og en kultur, som er meget forskellig fra den, han kommer fra.

I sæson 2 af Sunday er fodboldspilleren Sunday er faldet rigtig godt til i Aarhus efter, at han i slutningen af sæson 1 blev solgt til AGF. Han har fået en lækker lejlighed ved havnen, segway, smuk kæreste – og han kan sende masser af penge hjem til familien i Kenya. Livet kunne ikke være bedre!

Men AGF er på den anden side ikke super glade for Sundays indsats på banen. De har fundet ud af, at Sundays evner på en fodboldbane er pænt begrænsede og vil af med ham igen. De er heller ikke helt glade for, at Sunday har lagt sig lidt ud, hvilket Sunday ellers pointerer er et statussymbol hjemme i Kenya. Så Sunday ender mod sin vilje tilbage i Fredericia, hvor det hele startede. Og han må nu kæmpe for at komme tilbage til AGF og det fede liv i storbyen.

Hjemme i Fredericia er sponsoren Kloak-Mark blevet ny underdirektør under sin mor, Birgit, som er blevet klubbens nye sportsdirektør. Cheftræneren Frederiks forhold til specielt Mark er pænt anstrengt, og det bliver ikke bedre af, at Mark blander sig mere og mere i de sportslige beslutninger. Og helt galt bliver det, da Marks nye kæreste, journalisten Karin, som Frederik havde et one night stand med i sæson 1, viser sig at være gravid med Frederiks barn. Som konsekvens af alt det, overvejer Frederik, om han skal stoppe som træner i klubben og finde på noget helt andet at lave.

Anføreren Jonas er stadig ikke blevet taget tilbage af ekskæresten Maria efter, at han svigtede hende big time i den tidligere sæson 1. Så han gør alt for at prøve at vinde hende tilbage – med hjælp fra sin gamle ven Niklas, der er kommet til klubben som 2. målmand. Og det bliver endnu sværere, da Maria fortæller ham, at hun vil flytte til Aarhus.

Sunday kan naturligvis også streames hos Xee. Der er bestilt en tredje sæson allerede – læs mere her

Video Thumbnail
Sunday sæson 2 på Xee
I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday - om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan rolig
3 nov 2019 21:00
Xee Xee

Sunday – sæson 2 Xee YouSee TV & Film
Dansk, Komedie Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked