[responsive_menu_pro]

Gidseltagningen – sæson 2

| mandag 25. mar, 2019 08:07 | opdateret 25. mar, 2019 kl. 8:51 | 1 kommentar
Gidseltagningen sæson 2 Kanal 5

Når sæson to af den prisvindende thrillerserie ’Gidseltagningen’ vender tilbage 25. marts, så bliver Danmark ramt af et pludseligt terrorangreb ombord på Sverigesfærgen. Angrebet opstår i kølvandet på konflikten i Syrien, og de hjemvendte syrienskrigere trækker internationale tråde hele vejen fra Mellemøsten og ind på Christiansborg. Phillip Nørgaard sætter igen livet på spil i et desperat forsøg på at stoppe terroristernes planer og sikre de mange gidslers overlevelse!

Den hjemvendte syrienskriger, 22-årige June al-Baqee (Yasmin Mahmoud), bliver under stor mediebevågenhed dømt ved Østre Landsret og frataget sit pas i ét år – til trods for at hun i Syrien kæmpede på oprørernes side imod ISIS. June løslades og nu venter hele hendes muslimske familie hjemme på Nørrebro med danske flag. Men forgæves. For June kommer aldrig hjem, idet hun bliver taget som gidsel af fire islamistiske terrorister, hvoraf flere formodes selv at være hjemvendte syrienskrigere, men som i modsætning til June kæmpede for ISIS.

Philip Nørgaard (Johannes Lassen), der er på orlov fra politiets Terror Task Force, kender June personligt fra tidligere opgaver. På egen hånd undersøger han hendes forsvinden, selvom PET ikke vurderer, at der er tale om en forbrydelse. Offentligheden tror derimod, at June er flygtet tilbage til Syrien for at kæmpe videre.

Philip ender med at spore June og hendes gidseltagere på færgen til Sverige, der under en sen aftenovergang er på vej fra Helsingør mod Helsingborg for at bringe June ud af landet. Ombord på færgen lykkes det på opportunistisk vis June at stikke af fra de fire gidseltagere og gemme sig på skibet. Gidseltagerne befinder sig pludselig under stort pres, og de reagerer prompte med at kapre færgen og tage alle passagerer som gidsler.

Dér ligger den kaprede færge nu stille midt i Øresund ud for Kronborg, men i ly af nattemørket lykkes det Philip at komme ombord på egen hånd, mens det går op for politiet, og snart også resten af landet, at en højspændt islamistisk terroraktion udspiller sig lige her på dansk grund.

De medvirkende i Gidseltagningen sæson 2

Foruden Johannes Lassen medvirker en stribe anerkendte skuespillere, herunder Søren Pilmark, Søren Malling, Helle Fragralid, Ola Rapace, Esben Dalgaard, Alexandre Willaume, Henning Jensen, Elsebeth Steentoft, Lise Risom Olsen, Peder Thomas Pedersen og Ali Sivandi.

Johannes Lassen

Johannes Lassen Foto: Christian Geisnæs

Ola Rapace

Ola Rapace Foto: Christian Geisnæs

Esben Dalgaard

Esben Dalgaard Foto: Christian Geisnæs

Søren Pilmark

Søren Pilmark Foto: Christian Geisnæs

Helle Fagralid

Helle Fagralid Fotograf: Henrik Petit

Foto: Rolf Konow

25 mar 21:00
*Kanal 5Kanal 5 Dplay

Gidseltagningen – sæson 2 (1:8) Kanal 5 DPlay
Dansk, Drama Serie
8 Afsnit

Tilføj til din kalender 25-03-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Gidseltagningen – sæson 2

Når sæson to af den prisvindende thrillerserie ’Gidseltagningen’ vender tilbage 25. marts, så bliver Danmark ramt af et pludseligt terrorangreb ombord på Sverigesfærgen.

Kanal 5 DPlay
Kilde: Discovery Networks
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Niels Petersen

Uden afbrydelser som sæsong 1.???