[responsive_menu_pro]

TV-Krig frem til nytår? – Discovery brugte Europa League til at sende en besked

| fredag 20. sep, 2019 08:23 | opdateret 20. sep, 2019 kl. 8:49 | 17 Kommentarer
Discovery Networks Helt Sort

YouSee havde nok næppe troet, at det ville komme til at gå helt stille for sig med deres melding om at fjerne Discovery Networks tv-kanaler fra tv-pakkerne. Men mon ikke trods alt alligevel udviklingen siden da har gjort indtryk, efter man både har været gennem mediemøllen og skal håndtere en voldsom mængde negativ feedback på Facebook.

Lige efter udmeldingen var YouSee’s svar til utilfredse kunder, at man var i forhandlinger og forventede at Discovery Networks kanaler ville fortsætte som Bland Selv kanaler.  Siden har Discovery Networks så afvist at der er forhandlinger, og at man overhovedet er interesseret i at lave en aftale kun omkring Bland Selv kanaler. Det blev i forbindelse med FC Københavns Europa League opgør endda slået fast, da der blev vist et skilt med tekst, der blev oplæst omkring, hvad Discovery mener om YouSee lige nu. Man har også oprettet web-adressen https://discoverynetworks.dk/da/heltsort og annoncer i dagens avis 20/09  i Jyllands-Posten, Berlingske og Politiken

YouSee svarer da nu også lidt anderledes end tidligere på Facebook henvendelser. Nu er ordlyden: Vi har sendt et tilbud af sted til Discovery Networks, da vi fortsat ønsker et godt samarbejde med dem omkring deres kanaler – vores dør står åben.

TV-Krigen er optrappet og kan fortsætte frem til nytår, hvor YouSee’s tv-pakker ændres. Discovery gambler med at deres kanaler er interessante nok til at YouSee mister en del kunder. Det er naturligvis et sats, men YouSee kundeflugt er netop det kort, de kan spille, for at få YouSee til at komme med noget bedre end Bland Selv. Det er vel svært at forestille sig, at YouSee ikke skal give sig på et eller andet, hvis de ønsker at få en aftale i hus?

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt

17
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
15 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
C. Johansen

Discovery Networks har ramt muren, og desperationen bryder nu ud i lys lue. Det hele var ellers fint timet og tilrettelagt. Man erhverver rettighederne til OL sammen med DR, som desværre er blevet reduceret markant, netop for at skaffe bedre plads til andre aktører. Alt dette skulle naturligvis bane vejen for betydelige prisforhøjelser til Discovery Networks. Det har You-See selvfølgelig luret, og her er man bestemt ikke indstillet på at præsentere betydelige prisforhøjelser, som ville være af en størrelse, så egentlige forhandlinger med Discovery Networks ville være nyttesløse. You-See er i klemme mellem kunder, der er irriterede over, at der… Læs mere »

Per M

Discovery Networks problem er netop at de kanaler ikke er interessante nok. Folk har i flere år brokket sig over at de drukner i reklamer og kunder hos YouSee med de faste TV pakker blev mere og mere utilfredse over det med tiden og manglen på at de selv kunne bestemme om de gad at have de pågældende kanaler eller ej. Det er også en af grundende til den massive kundeflugt som YouSee har døjet med i årevis og nu rammer realiteten Discovery Networks, med at YouSee er fast besluttede på at fjerne de mest beklagede kanaler fra de faste… Læs mere »

Babsulino

Jeg mener at YouSee med denne udmelding endnu engang giver konkurrenterne baghjul. Personligt kommer jeg ikke til at savne nogle af Discovery Networks kanaler. Alt for ringe kvalitet og alt for mange reklame afbrydelser. Vel betaler vi rigeligt for YouSee, men de formår at ændre udvalg i takt med forbrugernes smag. Det vil jeg gerne betale for.

mich

“utallige antenne og boligforeninger der ude, der har forhandlet sig frem til billigere særpriser”

Jeg mener. Det har for det meste været grundpakken og ikke mellem og fuldpakken

frankm

Ja, grundpakken er den, man forhandler om. Merprisen for flere kanaler er den samme.

Hvis vi ser bort fra ændringen i grundpakken, så handler hele denne øvelse om ændring af det tekniske setup. At Discovery Networks så skal være på tværs, det er en anden sag.