Branche-Nyt

TV- og bredbånds-kunder er blevet mere tilfredse

Årets undersøgelse fra EPSI Rating viser, at kunderne ikke længere oplever så stor en forskel i tilfredshed mellem deres mobil-, bredbånds- og TV-udbyder. Mobilkundernes tilfredshed ligger på samme niveau i 2017 som i 2016, og det er stadig det marked i telesektoren, hvor kunderne er mest tilfredse. Kunderne på bredbånds- og TV-markedet har oplevet en markant stigning i tilfredshed og nærmer sig nu niveauet af tilfredshed på mobil-markedet. Bredbåndskunderne har aldrig været så tilfredse, som de er i årets EPSI Rating undersøgelse.

Danskerne markant mere tilfredse med deres teleselskab end svenskere og nordmænd

På baggrund af tilsvarende undersøgelser i Sverige og Norge ses det, at danskerne er mere tilfredse med deres udbydere af mobil, bredbånd og TV, end kunderne i de andre nordiske lande.

Stor forskel mellem de enkelte udbydere

Det danske studie viser ydermere, at der er forskel mellem de enkelte leverandører, og at der er en stor variation i kundetilfredshedsscoren mellem dem. Telmore, Waoo og Boxer er de udbydere der har de mest tilfredse kunder på de respektive markeder. Enkelte udbydere på TV, som f.eks. Stofa, Boxer og YouSee har oplevet store stigninger i forhold til 2016. Generelt er tilfredshedsscoren for leverandørerne på tv-markedet steget meget.

I samme kategori

Back to top button