TV-Nyt

TV 2 Zulu varmer op til den nye NBA sæson

nba tv2 zulu
Foto: Polfoto / TV 2

Fra 2015, når TV 2s nye sportskanal er i luften, er der hver uge otte live-kampe fra verdens bedste basketball-liga, NBA, på skærmen. Indtil da er det TV 2 ZULU, som sender et antal kampe hver uge, og premieren kan følges onsdag 8. oktober kl. 19.55.

Her sendes pre-season-kampen mellem sidste sæsons NBA-vindere San Antonio Spurs og Alba Berlin. San Antonio Spurs med de tre megastjerner Tony Parker, Tim Duncan og Manu Ginóbili bør være store favoritter mod de tyske pokalvindere Alba Berlin, men amerikanerne er på en uvant udebane i Berlin.

Uanset hvad, vil kampen byde på basketball i verdensklasse.

Populær kommentatorduo
TV 2 har hyret den populære duo Thomas Bilde og Peter Wang, der gennem en årrække har kommenteret verdens bedste basketball-liga for dk4, til at kommentere NBA-basketball.

– Thomas Bilde og Peter Wang gør det fantastisk, og det har – lige siden vi landede rettighederne til NBA – været min ambition at knytte netop de to til den kommende massive NBA-dækning på vores sportskanal. De har deres helt egen stil og leverer en stærkt begejstret kommentering fyldt med personlighed og viden. De er et perfekt match i forhold til vores ambitioner, siger Frederik Lauesen.

ZULUs anden NBA-kamp sendes lørdag 11. oktober, og det bliver pre-season-opgøret mellem The Cleveland Cavaliers og Miami Heat, der spilles i brasilianske Rio de Janeiro.

NBA’s største stjerne LeBron James netop er skiftet fra Miami Heat til The Cleveland Cavaliers, og han skal altså op imod sit gamle hold. Kampen vil give Clevelands Anderson Varejao en mulighed for – for første gang nogensinde – at spille en NBA-kamp i sit hjemland.

Kilde: TV 2

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close