Branche-Nyt

TV 2 ZULU uddeler legat

I de kommende uger gør tusindvis af unge klar til at søge ind på drømmestudiet, som for mange bliver springbrættet for den karriere og det liv, man håber på. Der er dog mange veje til succes, og også hårdt brug for dem, der ikke blot går den slagne vej: De kreative, de skæve eller simpelthen bare dem, der har en helt usædvanlig og fremragende idé.

Nu præsenterer TV 2 ZULU en hyldest og håndsrækning til dem, der sprænger rammerne med modige, originale idéer: ZULU Legatet.

Andre, originale veje
ZULU Legatet henvender sig til dem, der gør det anderledes – der tør gå andre veje og forfølge deres særlige drøm. En halv million kroner i alt venter på at blive delt ud som legatportioner på op til 100.000 kroner til dem, der har modet, viljen og en virkelig original idé.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– ZULU Legatet handler i sin kerne om, at vores hjerter på ZULU banker varmt for det originale, det kreative, det fandenivoldske – dér, hvor hjertet er med hele vejen. Det vil vi gerne hylde ved at give en hestesko eller forlomme til dem, der drømmer en særlig drøm og har mod på at føre den ud i livet, siger Sune Roland Jensen, kanalchef for TV 2 Networks, og uddyber:

– På ZULU har vi en klar målsætning om at komme ud i virkeligheden og engagere os med den i den måde, vi laver vores indhold på, uanset om det er på streaming, flow-tv eller på nettet. Derfor er det et naturligt skridt også at møde brugerne derude og give et ordentligt løft til dem, der går rundt med en vild idé eller et genialt koncept i maven – og et skulderklap for at turde drømme stort og anderledes.

– Et initiativ som ZULU Legatet hænger samtidig godt sammen med, at ZULU for længst er blevet langt mere end en tv-kanal. Vi er i dag et multiplatforms-indholdsbrand, der lever på tværs af platforme og kanaler – og på tværs af det digitale og det, man kan række ud og røre ved. Det ligger smukt i forlængelse heraf også at involvere og engagere sig konkret med vores brugere ude i deres egen virkelighed – med opmuntring, et kærligt los bagi og en fornuftig pose ”startkapital”, siger Sune Roland Jensen.

Det kan blive til historier på ZULU
Ud over ambitionen om at være affyringsplatform for drømme, der fortjener et skud raketbrændstof, er det en forhåbning med ZULU Legatet, at der blandt de vindende ansøgninger kan gemme sig stof til godt ZULU-indhold:

– På ZULU er vi glade for usædvanlige historier med kant, humor og begejstring – så det skulle næsten være underligt, om der ikke var idéer i puljen, der kalder på at blive foldet ud og fortalt hos os. Da vi jo åbner feltet for alle med en vild drøm, kan det være svært at sige præcist, hvad der dukker op, og hvordan det bedst forløses som ZULU-indhold. Men håbet er lysegrønt, og vi er mildt sagt spændte! Drømmen om at forvandle nogle af idéerne til indholdshistorier skyldes selvfølgelig, at vi gerne vil give ZULU Legatet en større rækkevidde – som en slags ringe i vandet-effekt – og inspirere endnu flere unge til at sprænge rammerne, tænke kreativt og vove at følge deres drømme, siger Sune Roland Jensen.

Hvem, hvornår, hvordan?
Alle kan søge, på ZULU Legatets website. Det basale krav er, at man drømmer om noget og har mod på at arbejde hårdt for at forløse det. Der er åbent for ansøgninger indtil 27. august 2018.

Modtagerne af ZULU Legatets legatportioner udvælges ved udgangen af september 2018 og vil blive kontaktet direkte af ZULU-redaktionen. De vindende idéer forventes at blive præsenteret i forbindelse med TV 2 ZULUs 18 års fødselsdag 15. oktober 2018.

Det er et krav til ansøgningen, at der er en video med. Ansøgerne kan desuden downloade ZULU-ikoner, -farver, -pynt osv., hvis man ønsker at give sit materiale den helt ægte ZULU-stil.

Hver enkelt idéhaver kan søge op til 100.000 kroner til at virkeliggøre sin drøm. Den specifikke størrelse på den tildelte legatsum fastsættes af TV 2 på baggrund af en vurdering af den konkrete idé og ansøgning – hvad der skal til for at give idéen et fair skub ud over rampen.

Man skal selvfølgelig huske at gøre klart i sin ansøgning, hvor mange penge man har brug for. Ud over videoen kan man også sende billeder, lydklip eller PDF’er ind som en del af sin ansøgning.

Hvis man søger, skal man samtidig acceptere brugerbetingelserne for ZULU Legatet:

Man skal være minimum 18 år gammel og have rettighederne til offentliggørelse af alt indsendt materiale samt fra evt. medvirkende – hvis der er børn i materialet, skal forældrene give tilladelse – og man giver TV 2 ret til at bruge materialet både redaktionelt i tv-programmer og i forbindelse med markedsføring.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button