TV-Nyt

TV 2 Zulu fylder 18 år den 15. oktober

TV 2 har lige fejret 30 år, nu er det så TV 2 Zulu’s tur. TV 2 Zulu fylder 18 den 15. oktober, og i den anledning er fladen ryddet til fordel for en hitparade af gyldne klip fra kanalens skæve og underholdende bagkatalog. I løbet af ugen er der gensyn med ikoniske formater som ‘FC ZULU’, ‘P.I.S.’, ‘Krammeholdet’ og ‘Åndernes magt’.

Natholdet ZULU 18

Breinholt fejrer også ZULUs fødselsdag i ‘Natholdet ZULU 18’ i fire unikke programmer. Her har Breinholt besøg af medværter, som alle har haft en vigtig rolle i ZULUs historie. Første medvært er Casper Christensen. I alle programmerne vil Anders Breinholt og medværten se tilbage på legendariske øjeblikke i ZULU’s historie og undersøge, hvordan ZULU har udviklet sig i løbet af de 18 år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Zulu 18 Natholdet medværter:

Mandag: Casper Christensen

Tirsdag: Potalivo, Søltoft, Fuhlendorff og Linda P

Onsdag: Rune Klan og Mick Øgendahl

Torsdag:  Tobias Dybvad

Foruden ‘Natholdet’ kan du glæde dig til at se dine yndlingskarakterer fra ZULU-succeser som ‘P.I.S. – Politiets Indsats Styrke’, ‘Tomgang’ og ‘Tak for i aften’ i fødselsdagsprogrammet ‘ZULU 18: Mash-up’. Her følger vi optakten til ZULUs store fødselsdagsfest på Bremen Teater i København.

Aftenens vært er Mie fra ‘Tomgang’ (Sarah Grünewald), som kommer i store problemer, da hendes hund bliver stjålet. I ‘ZULU 18: Mash-up’ genopstår elskede ZULU-karakterer som Øland fra ‘SJIT Happens’ (Nikolaj Stokholm), Jeppe K fra ‘Danish Dynamite’ (Magnus Millang), Carsten fra ‘Tak for i aften’ (Mick Øgendahl) og ikke mindst hans dominerende kone (Rune Klan). ‘ZULU 18: Mash-up’ sendes 20. oktober på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

TV 2 Zulu blev startet som en ny kanal målrettet de yngre seere mellem 15 og 40 år og blev en stor succes både brandmæssigt og kommercielt. Kanalens unikke positionering gav antenneforeningerne et tilbud til de unge, og kanalens unikke tilgang til dét at være tv-kanal gjorde ZULU til et brand, der stod tydeligt i det begrænsede udbud af kanaler.

Det var ikke alene ZULU-programmerne, som gjorde kanalen til noget særligt. Det gjorde også kanalnavnet, de særlige identer mellem programmerne samt en række brand-skabende tiltag som ’Krammeholdet’, ZULU Sommerbio og ZULU-hamsteren. Seere og brugere opfattede simpelthen ZULU som noget større og mere end de enkelte programmer – og mest af alt opfattede de ZULU som noget særligt og dybt originalt. Derfor udviklede ZULU sig til et dansk powerbrand på ganske få år.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button