TV-Nyt

TV 2 Sport X bliver midlertidigt til Filmkanal

TV 2s nye sportskanal SPORT X, som kan ses på TV 2 PLAY og hos en række tv-distributører, bliver midlertidigt en filmkanal med 16 timers daglig underholdning.

Det bliver med mere end 100 titler, heriblandt store danske komediesucceser, som ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ skrevet af Mick Øgendahl samt og ’Dan Dream’ med Peter Gantzler, Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

– Sportsverdenen ligger lige nu i dvale, og når nu situationen er, som den er, har vi selvfølgelig set ind i hvilket indhold, vi i stedet kan tilbyde vores seerne. På TV 2 SPORT kan vi samle en række flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 SPORT X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film. Forhåbentlig kan dét give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme, fortæller plan- og publiceringschef Mette Rysø Johansen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Første film på TV 2 SPORT X er spionthrilleren ’Atomic Blonde’, instrueret af David Leitch og produceret af blandt andet hovedrolleindehaveren Charlize Theron. ’Atomic Blonde’ kan ses i aften, fredag 20. marts, klokken 21.40 på SPORT X.

Kommende film på TV 2 Sport X

Klik på filmtitel for at læse mere.


I samme kategori

Back to top button