TV-Nyt

TV 2 Sport viser dansk live tennis

Stortalentet Holger Rune og tre af Danmarks bedste tennisherrer dyster om 100.000 kr. live på TV 2 SPORT ved UTR Leschly Challenge den 30.-31. maj. Mens den internationale sportsverden er lukket ned, har Leschly Tennis Foundation nemlig stablet en tennisturnering på benene med en sjælden stor præmiesum. Fonden kan med denne turnering fremvise dansk tennis på fornemste vis og give de bedste, danske spillere kampe med noget på spil i en tid uden internationale turneringer.

Alle kampe afvikles af sundhedshensyn uden tilskuere, men sendes live på TV 2 SPORT fra start til slut. For at give et dybere indblik i spillernes tanker og udfordringer undervejs i en tenniskamp får seerne lov til at lytte med, når spillerne ved hvert sidebytte kan kommunikere med deres træner på tribunen via headsets.

LIVE på TV 2 SPORT lørdag den 30. maj og søndag den 31. maj. Begge dage fra kl. 14.00.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er meget sulten efter at konkurrere igen og er så klar til at spille kampe med noget på spil. Det er en frustrerende tid for alle, men sådan en turnering giver os spillere lidt håb. Jeg tror, at der kommer god nerve i kampene, fordi jeg kender de andre spillere godt, og ingen af os vil tabe – slet ikke på landsdækkende fjernsyn,” vurderer 17-årige Holger Rune, der i år har startet den lange rejse mod toppen af de voksnes verdensrangliste.

TV 2 Sport viser dansk live tennis
TV 2 Sport viser dansk live tennis

I samme kategori

Back to top button