TV-Nyt

TV 2 Sport seerrekord

TV 2 SportI sidste uge var TV 2 SPORT Danmarks fjerdestørste tv-kanal med en seerandel på 5,0 procent – kun overgået af TV 2, DR1 og TV 2 NEWS, der havde årets bedste uge. Årsagen til den høje sening af TV 2 SPORT var især VM i badminton (med dansk succes) og cykelklassikeren La Vuelta a España.

Derimod var håndbold, der ellers er den mest sete af TV 2 SPORTs kernerettigheder, og som tidligere har givet TV 2 SPORT seerrekorder, slet ikke på programmet i sidste uge.

– På TV 2 SPORT elsker vi håndbold, men selv uden håndbold lykkedes det i sidste uge for TV 2 SPORT at få både sin stærkeste uge nogensinde – og sin stærkeste dag. Det fortæller noget om styrken og bredden i TV 2s SPORTs varierede rettigheder, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Den danske ligahåndbold får i øvrigt masser af sendetid på TV 2 SPORT i de kommende måneder. Tirsdag aften (29. august) indledes håndboldsæsonen med Super Cuppen, hvor mesterholdene og pokalvinderne fra sidste sæson i både dame- og herrerækkerne møder hinanden. Og fra den efterfølgende weekend er begge de danske ligaer i gang med ugentlig transmission på TV 2 og flere kampe hver uge på TV 2 SPORT.

En af de mest sete badmintonkampe på dansk tv
Sidste uges dækning af VM i badminton foregik især på TV 2 SPORT – men også på TV 2, som bl.a. transmitterede Viktor Axelsens semifinale og finale. Med godt 630.000 seere i snit blev VM-finalen en af de mest sete badmintonkampe på dansk tv.

Da afgørelsen faldt, og Viktor Axelsen besejrede legenden Lin Dan, fulgte 970.000 med på Tv 2 og TV 2 SPORT tilsammen.

Stort udvalg af rettigheder
Foruden håndbold, cykling og badminton – og de store slutrunder i håndbold og fodbold – har TV 2 SPORT stort fokus på tennis samt på ishockey og basketball. Hertil kommer sportsnyheder, sportsmagasiner og dokumentarer.

Herudover har TV 2 SPORT et stort udvalg af rettigheder inden for sportsgrene som svømning, banecykling, motorsport, hollandsk fodbold, speedway, golf, skiskydning, alpint skiløb, langrend, skihop, kano og kajak, udspring mm.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button