TV-Nyt

TV 2 SPORT forlænger ishockeyaftale til 2014

tv2sport logoTV 2 SPORT A/S og Danmarks Ishockey Union har den 15/9 besluttet at forlænge den nuværende tv-aftale, når den udløber i april næste år. Med den nye aftale fortsætter samarbejdet i endnu tre år frem til maj 2014.

Siden 2001 har dansk ishockey været et fast indslag på TV 2-kanaler, og i den forestående sæson forventer TV 2 SPORT at transmittere cirka 30 kampe fra AL-Bank Ligaen samt AL-Bank Cup og landskampe på dansk grund.

"DIU og TV 2 SPORT har gennem de seneste år med stadigt stigende seertal høstet frugterne af et fortrinligt samarbejde. Det har været en fornøjelse at følge ishockeysportens eksplosive udvikling og være en aktiv del heraf. Derfor er det en stor glæde for os, at vi allerede nu kan cementere samarbejdet frem til 2014", siger adm. direktør Claus Bretton-Meyer.

Danmarks Ishockey Unions formand Henrik Bach Nielsen glæder sig også over aftalen.

"TV 2 SPORT er en helt igennem professionel og loyal samarbejdspartner, og deres tv-transmissioner er på verdensklasseniveau, både produktionsmæssigt og redaktionelt. Og den nye aftale er mere end en aftale om rettigheder. TV 2 SPORT ser strategisk på dette samarbejde og vil gerne løfte vores hjemlige liga yderligere, så der er også et betydeligt udviklingsperspektiv i at fortsætte samarbejdet med TV 2 SPORT", siger Henrik Bach Nielsen.

Aftalen mellem TV 2 SPORT og Danmarks Ishockey Union er indgået i forståelse med DIF og Team Danmark. Sidstnævnte får andel i tv-indtægterne som en del af idrætsforbundenes indbyrdes medieaftale.
 
Kilde: TV2 Sport presse

I samme kategori

Back to top button