Branche-Nyt

TV 2 SPORT ansætter kommerciel direktør

tv2sport logoSom led i en styrkelse af organisationen har TV 2 SPORT A/S ansat 35-årige Jesper Andersson i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør. Jesper Andersson har flere års erfaring fra den nordiske mediebranche, senest som Managing Partner og Trading Director i et af Danmarks største medie- og kommunikationsbureauer, Mediaedge:cia.

Siden 1998 har Jesper Andersson været ansat i Mediaedge:cia (MEC) som blandt andet Nordic TV Director, TV Manager og Account Director. I de seneste to år har han beklædt posterne som Managing Partner og Trading Director, og han har således været en del af MEC’s øverste ledelse.

I sit nye job som kommerciel direktør hos TV 2 SPORT A/S får Jesper Andersson til opgave at sikre den overordnede afsætning af blandt andet tv-kanalerne TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD samt sportssitet tv2sport.dk. Desuden skal han være med til at videreudvikle brandet, så det understøtter TV 2 SPORTs vision om at blive danskernes foretrukne sportsformidler.

”Med ansættelsen af Jesper Andersson styrker vi den kommercielle gennemslagskraft for TV 2 SPORT og sikrer en meget stærk koordinering mellem salg, analyse og marketing. Jesper har med sin mangeårige erfaring fra mediebureauverdenen unikke muligheder for at positionere stationen overfor både direkte annoncekunder, bureauer og seere, og jeg ser meget frem til samarbejdet”, udtaler Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør, TV 2 SPORT A/S.

Jesper Andersson glæder sig til at tage udfordringen op:

”Selvom TV 2 SPORT er en nichekanal, har den et højt ambitionsniveau, og det er på kort tid lykkedes at opbygge et utrolig stærkt brand. Jeg har selv en stor passion for sport, og efter flere år i bureaubranchen glæder jeg mig til at komme over på den anden side af bordet og være med til at sættte turbo på TV 2 SPORTs kommercielle potentiale – på tv såvel som på andre platforme”.

Jesper Andersson tiltræder stillingen som kommerciel direktør senest den 1. august.

Kilde: TV 2 Sport presse

I samme kategori

Back to top button