Branche-Nyt

TV 2 siger farvel til TV 2 Play indholdschef og justerer på strategien i forhold til de unge

Indholdschef for PLAY Indhold, Sune Roland, stopper på TV 2. Det sker som led i en justering af både strategi og organisation i TV 2.

Som en del af TV 2s koncernstrategi, ’Strategi 25 – TV 2 PLAY til alle’, vil TV 2 vil styrke relationen til de unge seere gennem et bredt og relevant public service-tilbud på tværs af platforme. Samtidig styrkes udenlandsk programindkøb og internationale indholdspartnerskaber med en ny enhed, der skal udbygge TV 2 PLAYs position i markedet.

– Målgruppen bruger rigtig meget tid på sociale platforme, hvor de dyrker nicherne, men vi mener også, at de har behov for et dansk public service-tilbud, der tager afsæt i deres virkelighed og dyrker fællesskabet. Den opgave vil vi med stor fornøjelse tage på os, siger TV 2s indholdsdirektør Lotte Lindegaard.

Indsatsen forenes i Programafdelingen, der fremover har det tværgående ansvar for at udvikle attraktivt ungeindhold, der appellerer til flere i målgruppen. Ændringen baner vejen for, at TV 2 i højere grad kan udnytte de synergier og kompetencer, der er på tværs af hele programområdet, hvor der i forvejen laves masser af indhold, som de unge ser, lyder det i pressemeddelelsen.

Under en ny, samlet programafdeling vil TV 2 tilbyde et bredt appellerende indhold med færre og større formater inden for fiktion, reality, dokumentar og aktualitet, som unge seere kan samle sig om på tværs af platforme. Her har indhold som ’Bachelor’, ’De lovløse piger’ og ’Minkavlerne’ allerede vist sig som gode eksempler på fællesskaber, hvor de unge kan diskutere alt det, der er vigtigt for dem.

Den justerede strategi og organisationsændringen betyder, at indholdschef for PLAY Indhold, Sune Roland, stopper på TV 2.

– Jeg har været sindssygt glad for at være på TV 2, og jeg går med fuld kærlighed til huset og alt det, vi har udrettet sammen. Jeg har fået et rigtig godt tilbud om at blive i en ellers spændende rolle, men har valgt at takke nej og bruge den kommende tid på at finde ud af, hvad næste kapitel i mit arbejdsliv skal være, siger Sune Roland.

Som en del af organisationsændringen styrkes TV 2s arbejde med udenlandsk programindkøb og internationale indholdspartnerskaber med den nye enhed, Acquisitions & Partnerships, som bliver del af Programafdelingen. Acquisitions & Partnerships bliver strategisk vigtig for den fortsatte udvikling af TV 2 PLAY og får til opgave at bringe yderligere værdi til PLAY ved at sikre det stærkeste udenlandske indkøb, styrke vores internationale tilbud via partnerskaber og indgå et tættere nordisk samarbejde. På den måde sikres det, at TV 2 PLAY hele tiden har det rette indholdsmiks med TV 2s eget stærke indhold kombineret med attraktivt indhold fra vores indholdspartnere, der udbygger TV 2 PLAYs position i markedet. Der igangsættes nu en proces med henblik på at finde en chef, der kan stå i spidsen for den nye enhed.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button