Streamingnyt

TV 2 Play viser den britiske successerie Humans

Humans TV 2 PlayTV 2Channel 4’s største dramaseriesucces i 20 år – den anmelderroste ‘Humans’ – sætter spørgsmålstegn ved vores opfattelse af det at være menneske i en tid med en fremskreden robotteknologi. Serien, der blev fulgt af mere end seks millioner englændere ved premieren i 2015, bygger på den svenske serie ‘Ægte mennesker’, og fra 1. november kan også danske mediebrugere opleve serien eksklusivt på TV 2 PLAY.

– TV 2 PLAY giver dig TV 2s kanaler helt, som du vil, men det er samtidig vores ønske at tilbyde de mange TV 2 PLAY-kunder helt unikke tilbud, når der er mulighed for det. ’Humans’ er et af disse særlige tilbud, som vi er stolte over at kunne præsentere for PLAY-brugerne, siger kanalchef Sune Roland, TV 2 PLAY.

Robotter flytter ind
I en fremtid ikke langt fra vores egen er den seneste must have-gadget en menneskelig robot kaldet en synth. Robotterne er skabt for at hjælpe os mennesker med alt det, vi ikke har tid til eller ikke selv vil tage os af.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den travle Hawkins-familie anskaffer sig en synth, som de kalder Anita. Men Anita er ikke nogen helt almindelig synth. Langsomt begynder hun at udvikle menneskelige følelser, og familien må gøre op med sig selv, om de vil hjælpe hende med at finde frem til sin sande identitet, eller om de vil returnere hende.

I en tid, hvor robotteknologien er fremskreden, stiller serien det pirrende spørgsmål: Hvornår er man menneske? I ‘Humans’ bliver familien Hawkins tvunget til at tage stilling til det spørgsmål, da de for alvor bliver involveret i Anitas skæbnefortælling.

Kompleksitet og skræmmende realisme
‘Humans’ bygger på den svenske serie ‘Ægte mennesker’, der havde premiere i Sverige tilbage i 2012, og som er skabt af Lars Lundström, mens den engelske dramaserie er skrevet af Jonathan Brackley og Sam Vincent. ‘Humans’-skaberne fik meget ros for serien, der især imponerer med sin kompleksitet, skræmmende realisme og interessante morale.

I flere af seriens bærende roller ses relativt ukendte skuespillere som Gemma Chan i rollen som Anita samt Katherine Parkinson og Tom Goodman-Hill som Laura og Joe Hawkins. Den mere velkendte skuespiller William Hurt – kendt fra film som ‘Into the Wild’, ‘The Incredible Hulk’ og ‘Captain America: Civil War’ – spiller rollen som George Millican, der har skabt et tæt bånd til den unge synth Odi, spillet af Will Tudor, som nogen måske genkender fra ‘Game of Thrones’.

Første sæson af ‘Humans’, der består af otte afsnit, kan opleves på TV 2 PLAY fra 1. november, mens anden sæson, som har premiere i England 30. oktober 2016, vises på TV 2 PLAY senere på året.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button