Streamingnyt

TV 2 PLAY udvider kanalporteføljen med ny CS:GO-kanal

De danske e-sportsfans kan se frem til hundredvis af Counter Strike-sendetimer, når TV 2 PLAY udvider kanalporteføljen til danskerne med ny CS:GO-kanal. Med udsigt til over 140 sendedage i år på ZULU og TV 2 PLAY – eller omkring 1400 timers CS:GO – dedikerer TV 2 PLAY i oktober, november og december en live-kanal udelukkende til CS:GO, der gik i luften 29. september.

Mens finaledagene fortsat sendes på ZULU, får seerne nu mulighed for at se alle indledende kampe på den nye CS:GO-kanal.

Allan Hvid, der er redaktionschef på TV 2 SPORT, er glad og stolt over lanceringen af livekanalen, der byder på hundredvis af ekstra CS:GO-sendetimer på TV 2 PLAY.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi oplever stadig stor interesse for vores turneringer med Counter Strike på TV 2 ZULU, og derfor ønsker vi at levere endnu flere transmissioner. Det passer rigtigt godt til vores strategi på TV 2 PLAY, at vi nu tilbyder flere sendedage til den yngre målgruppe på CS:GO. Der er mange danske hold, der klarer sig godt lige nu, og her i efteråret kan vores seere nu følge de danske hold og spillere i de fleste turneringer på vores platforme – ikke kun finalerne.

Som seer får man over dobbelt så meget Counter Strike i år i forhold til sidste år, men Allan Hvid forsikrer, at den massive dækning ikke bliver på bekostning af den høje kvalitet, seerne kender fra ZULU. Tværtimod vil langt de fleste transmissioner være med de velkendte værter og kommentatorer:

– Vi vil langt de fleste dage sende med vores kendte værter og kommentatorer. Så du får ikke alene flere timer, men de bliver også serveret af Andreas ’Jern’ Thomsen, Niels ’Rizq’ Topp, Mads ’MSA’ Aagurd, Jacob ’Pimp’ Winneche og Dennis ’VnG’ Vang, som seerne kender fra ZULU. Det bliver ZULU-stemning og kvalitet gennem hele efteråret, siger Allan Hvid.

Kasper Alstrup, der er redaktør på TV 2 SPORTS e-sportsdækning, er glad for at kunne tilbyde langt flere sendedage til dedikerede e-sportsfans:

– Det bliver sindssygt fedt. Vi skruer op for dækningen af de største og mest traditionsrige turneringer i verden: ESL, DreamHack og BLAST. Det betyder, at seerne får mange ekstra sendedage på TV 2 PLAY, siger Kasper Alstrup og fortsætter:

– Transmissionerne på TV 2 PLAY betyder, at vi stempler langt tidligere ind i turneringerne. Tidligere sendte vi udelukkende slutspillene i turneringerne i weekenderne, men resten af 2020 vil seerne opleve, at vi går tidligere ind i turneringerne og sender alle de indledende kampe. Konkret betyder det, at vi sender CS:GO på mange hverdage i eftermiddags- og aftentimerne, siger Kasper Alstrup.

Det kræver ikke en speciel pakke på TV 2 PLAY at se den nye CS:GO kanal. Hvis man kan se ZULU på TV 2 PLAY, kan man også se den nye livekanal.

Kilde: TV 2 presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button