Branche-Nyt

TV 2 Play skal have digital udviklingsdirektør

TV 2 PLAY er central i den digitale transformation af TV 2, og med en nyoprettet stilling er det en klar ambition at fokusere endnu mere målrettet på udvikling af streamingtjenesten og TV 2s øvrige digitale platforme.

Stillingen som digital udviklingsdirektør refererer til TV 2s finansdirektør og besættes fra 1. juli 2020 af Rahul Yadav, der kommer til TV 2 med stor erfaring med udvikling af digitale produkter. Han får det overordnede ansvar for de medarbejdere, funktioner og aktiviteter, der inden for det digitale og tekniske område relaterer sig direkte til TV 2 PLAY og de kundevendte digitale platforme. Det drejer sig om afdelingerne Digital Udvikling og Infrastruktur & Operations.

– TV 2 PLAY har udviklet sig flot de senere år, og der er ingen tvivl om, at TV 2 hastigt skal videre ud af det spor, hvor vores streamingtjeneste skal være danskernes nye hoveddør ind til TV 2s indhold. Det kræver et dedikeret fokus på alle poster, når vi nu gør klar til at tage endnu et digitalt tigerspring. Den digitale udviklingsdirektør skal zoome endnu mere ind på, hvordan vi styrker særligt TV 2 PLAY, og jeg er overbevist om, at Rahul Yadav er den rette mand til at skubbe yderligere på TV 2s digitale transformation. Han brænder for at udvikle digitale produkter, og han er passioneret og en visionær digital arkitekt, som har vist imponerende resultater tidligere i sin karriere, siger TV 2s finansdirektør, Carsten Topholt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

40-årige Rahul Yadav er ingeniør og har en Master i Technology in Digital Communication fra National Institute of Technology i Bhopal, Indien, samt en Global Executive MBA fra INSEAD, Frankrig. Han kommer til TV 2 fra en position som Chief R&D Officer hos KMD og arbejdede før det i næsten ti år hos Bang & Olufsen i forskellige positioner – herunder de seneste par år som direktør for software, platforme og ecosystems.

– Jeg er ekstremt beæret over at blive en del af TV 2-familien og over at skulle bidrage til at fremskynde den igangværende, vellykkede digitale transformation. TV 2s vækst i de kommende år vil i høj grad afhænge af, hvordan de digitale produkter performer, og jeg ser frem til at rulle ærmerne op og slutte mig til de dygtige og dedikerede kolleger. TV 2s værdier om at engagere, inspirere og forene danskerne tiltaler mig meget, og jeg glæder mig til at være en del af en kommerciel public service-virksomhed, hvor seerne får dansk kvalitetsindhold og fantastiske, digitale brugeroplevelser, siger Rahul Yadav.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button