Streamingnyt

TV 2 Play klar på Apple TV

Danske dramaserier, dansk comedy, sport, dokumentar, underholdning, nyheder og alt det andet indhold fra TV 2s kanaler kan nu også ses på den nyeste Apple TV med en nyudviklet TV 2 PLAY-app, der bl.a. gør det let at zappe imellem TV 2s kanaler.

– Vi har udviklet app’en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen, fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og uddyber:

– På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udover muligheden for at se TV 2 PLAY med den nyeste udgave af Apple TV er det også muligt at se TV 2 PLAY via AirPlay på den tidligere udgave af Apple TV, ligesom det også er muligt at se TV 2 PLAY på fladskærmen med Chromecast samt via udvalgte smart-tv. Til mobile enheder er der dedikerede apps til Android og iOS. Derudover kan TV 2 PLAY ses tv2play.dk

 Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button