Streamingnyt

TV 2 Play klar i beta udgave på Android TV

TV 2 PLAY har frigivet, hvad de selv kalder for en betaudgave på Android TV.

Nyheden kommer netop som TV 2 Play satser på at trække nye kunder til i forbindelse med Fodbold VM. Her har TV 2 Play sikret sig retten til at vise samtlige VM kampe.

– Vi glæder os over, at vi nu også kan tilbyde TV 2s brugere adgang til dansk kvalitetsindhold på TV 2 PLAY via Android TV. Vi kan se, at de af vores kunder, der primært ser TV 2 PLAY på de store skærme, ser markant mere PLAY-indhold – både on demand men især TV 2s live-kanaler. Nu kan brugere med Android TV se med i samme grad, og dermed er der endnu et tilbud til både de kunder, der bruger TV 2 PLAY som et supplement til traditionelt tv, men også til de såkaldte cable cutters, der udelukkende streamer tv, som især er den yngre målgruppe, siger Anders Vestergaard, der er Product Manager for TV 2 PLAY.

Med Android TV-appen får TV 2 PLAYs kunder adgang til tjenesten og TV 2s indhold uden brug af kabler og bokse, da Android TV er indbygget i mange nyere Smart TV. Hertil vil Android TV-løsningen selvfølgelig også fungere på eksterne Android-enheder som Nvidia Shield TV. TV 2 PLAY downloades som en normal app via Google Play Store på Android TV, og brugerne logger ind med deres TV 2 PLAY-login.

VM på TV 2 PLAY
TV 2 PLAY har en unik position under VM i fodbold i Rusland, der netop er begyndt. TV 2 PLAY er nemlig det eneste sted, hvor seere og brugere kan få samtlige 64 VM-kampe live med dansk kommentering. TV 2 PLAY-abonnenter kan også bruge streamingtjenesten og se VM-fodbold i EU uden for Danmark.

Ud over muligheden for at se TV 2 PLAY via Android TV, er det også muligt at se TV 2 PLAY via Apple TV, AirPlay, Chromecast samt via udvalgte Smart TV. Til mobile enheder er der dedikerede apps til Android og iOS. Derudover kan TV 2 PLAY ses tv2play.dk

TV 2 Play giver mulighed for at se danske dramaserier, nyheder, sport og underholdning fra TV 2s kanaler.

TV 2 Play kan installeres på din Android TV enhed (Nyere Philips, Sony samt Nvidia Shield TV medieafspilleren) via linket her

TV 2 Play abonnementsmuligheder og priser

Basis med reklamer  69,- / måned
Basis uden reklamer 89,- / måned
Favorit med reklamer 129,- / måned
Favorit uden reklamer 159,- / måned
Favorit + Sport med reklamer 189,- / måned
Favorit + Sport uden reklamer 219,- / måned


I samme kategori

Back to top button