Branche-NytStreamingnyt

TV 2 Play gik ud af 2019 med 600.000 abonnenter

Da TV 2s streamingtjeneste blev relanceret i 2012 som TV 2 PLAY, havde tjenesten 56.000 abonnementer. Da TV 2 gik ud af 2019, passerede tjenesten 600.000 abonnementer og har dermed op imod halvanden million potentielle brugere.

– Forbrugerne har fået nye vaner, og den ændrede kundeadfærd presser alle aktører i markedet. Kampen om kunderne har aldrig været hårdere, og i et presset marked er det vigtigt, at TV 2 PLAY vokser. De færreste tænker måske over det, men TV 2 PLAY er målt på abonnementer den næststørste tv-distributør herhjemme efter YouSee, udtaler TV 2s viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen.

TV 2 har siden 2012 i gennemsnit øget koncernens samlede indtægter med omkring tre procent om året. Kravet om fortsat at investere i stærkt indhold er større end nogensinde, og det samme er kravet til yderligere teknologiinvesteringer. Derfor vil TV 2 arbejde hårdt på fortsat at øge omsætningen for dermed at kunne bevare en stærk position i det danske medielandskab.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– TV 2s hovedkanal mister hvert år husstande, der fravælger traditionelt distribueret tv, og vækst på TV 2 PLAY skal være med til sikre, at TV 2 kommer bredest muligt ud. Både af økonomiske grunde og i høj grad fordi vi vil bredt ud med vores gode public service-udbud. Det hele handler om at fremtidssikre TV 2 som kommerciel public service-virksomhed, og jeres indhold er vigtigere end nogensinde før, sagde Flemming Rasmussen til producenterne.

Læs også


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button