Streamingnyt

TV 2 Play får sin egen adventskalender

adventskalender tv 2 playFor første gang nogensinde får TV 2 PLAY med ’Ditzels jagt på Julemanden’ sin helt egen adventskalender, skabt af den krøllede komikerduo TurboModul. I kalenderen følger vi Jacob Ditzel, der indleder en menneskejagt på selveste Julemanden, så han kan presse flere gaver ud af ham til juleaften.

I tråd med TurboModuls absurde satirestil vil adventskalenderen udspille sig over fem søndage i træk og ikke kun fire. Fælles for alle afsnittene er, at de er såkaldte digital shorts, lavet specifikt til streaming med en kort spilletid på omkring 6 minutter hver.

– Adventskalenderen er et eksempel på, at eksklusivt indhold produceret i korte digitale formater til TV 2 PLAY er et rigtig godt match. Formatet opfylder især de unge brugeres ønske om underholdning på farten. Det ”snackable” indhold i en adventskalender-indpakning er samtidig en cool måde at fejre julen på i en stil og tone, som de unge kender fra ’TurboModul’ på ZULU. Det korte format betyder også, at afsnittene kan blive en del af den sociale mediestrøm, siger Sune Roland, kanalchef på TV 2 PLAY.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Første afsnit af ’Ditzels jagt på Julemanden’ bliver tilgængelig på TV 2 PLAY søndag 27. november, mens femte og sidste afsnit lander juledag.

Endnu mere jul med TurboModul
TurboModul står også bag Turbos Julestue, der kan streames fra onsdag 7. december, og som ligeledes er produceret eksklusivt til TV 2 PLAY. I de fire programmer møder vi en række af TurboModuls sjoveste og mest vanvittige karakterer til en snak om alt fra god gammel dansk julehygge til sexterapi.

Sketchshowet ’TurboModul’ har to sæsoner på bagen og byder på sort snak, tommetykke dialekter og vanvittige karakterer fra udkanten af Danmark som Tornado Kent og Tonni Bonde. ’TurboModul’ består i virkeligheden af komikerparret Charter McCloskey og Lars T. Therkildsen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button