TV 2 Play – ekstra sportskanaler kræver den store TV 2 Play pakke

| tirsdag 03. dec, 2019 09:57 | 1 kommentar
TV 2 Play nyt logo 2019

Selv om TV 2 fra 4. januar lancerer en ny sportskanal, TV 2 Sport X, så vil der også i fremtiden også være tidspunkter, hvor der ikke er plads til alt live sporten på TV 2’s kanaler. Specielt her nu hvor TV 2 har sikret sig både de fulde La Liga og Serie A rettigheder.

TV 2 Play benytter en række TV 2 Play ekstra kanaler til at vise disse begivenheder live. Dem har man hidtil haft adgang til at se, bare man havde et TV 2 Play abonnement med live kanaler, men fra 4. januar så kræver det den store TV 2 Play pakke.

Man kan således sagtens forudse en situation, hvor f.eks. en ATP tenniskamp på TV 2 Sport X går ind over den næste live begivenhed, hvorfor den må flyttes til en TV 2 Play ekstra kanal. Så vil man skulle betale mindst 149,- / måned for at se slutningen af kampen live.

Det er ikke nok at have de to TV 2 Sport kanaler som live kanaler i Play abonnementet til 79,- / måned. Ligesom det at have betalt for de to TV 2 sportskanaler via sin tv-pakke heller ikke giver adgang.

Se TV 2 Play’s nye prisstruktur her

TV 2 har til DIGITALT.TV oplyst, at det kun er TV 2 Sport og TV 2 Sport X der vil blive streamet med 50 billeder pr. sekund. Play kanalerne vil indtil videre fortsætte med kun 25 billeder pr. sekund (fps). Både Viaplay Sport og Eurosport Player streamer deres sport i 50 fps.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

1
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

De forskellige TV udbydere gør sørme deres bedste for at irritere deres (potentielle) kunder 🙁