Streamingnyt

TV 2 Play – ekstra sportskanaler kræver den store TV 2 Play pakke

Selv om TV 2 fra 4. januar lancerer en ny sportskanal, TV 2 Sport X, så vil der også i fremtiden også være tidspunkter, hvor der ikke er plads til alt live sporten på TV 2’s kanaler. Specielt her nu hvor TV 2 har sikret sig både de fulde La Liga og Serie A rettigheder.

TV 2 Play benytter en række TV 2 Play ekstra kanaler til at vise disse begivenheder live. Dem har man hidtil haft adgang til at se, bare man havde et TV 2 Play abonnement med live kanaler, men fra 4. januar så kræver det den store TV 2 Play pakke.

Man kan således sagtens forudse en situation, hvor f.eks. en ATP tenniskamp på TV 2 Sport X går ind over den næste live begivenhed, hvorfor den må flyttes til en TV 2 Play ekstra kanal. Så vil man skulle betale mindst 149,- / måned for at se slutningen af kampen live.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er ikke nok at have de to TV 2 Sport kanaler som live kanaler i Play abonnementet til 79,- / måned. Ligesom det at have betalt for de to TV 2 sportskanaler via sin tv-pakke heller ikke giver adgang.

Se TV 2 Play’s nye prisstruktur her

TV 2 har til DIGITALT.TV oplyst, at det kun er TV 2 Sport og TV 2 Sport X der vil blive streamet med 50 billeder pr. sekund. Play kanalerne vil indtil videre fortsætte med kun 25 billeder pr. sekund (fps). Både Viaplay Total Reklame-link og Eurosport Player streamer deres sport i 50 fps.


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button