Branche-NytStreamingnyt

TV 2 overrasket over TV 2 Play vækst

“Danskernes tv-vaner flytter sig hurtigere, end vi havde forudset. Så gælder det bare om at følge med,” sådan lyder det fra Merete Eldrup, adm. direktør for TV2, til Finans i forhold til seerne flytter fra flow tv og tv-pakker over på TV 2 Play.

“Vores abonnementstal på TV 2 Play er eksploderet, og jeg tror kun, at den udvikling vil fortsætte. Folk er vilde med vores fiktion, men vi ser også, at flere ser TV 2’s kanaler live på TV 2 Play. Det hænger sandsynligvis sammen med, at flere opsiger deres tv-pakke og bruger streaming som en slags flow-tv, fortsætter hun”

I interviewet afslører hun desuden, at streamingtjenesten TV2 Play nu har rundet 350.000 betalende kunder, hvilket er en stigning på 200.000 på 2 år. Ved udgangen af 2016 havde TV 2 Play 300.000 kunder.

TV 2 Play oplever også periodisk vækst i abonnementstallene. Særligt har man bemærket en vækst i forbindelse med Tour de France af midlertidige Play abonnenter, der så opsiger igen efter løbet er slut. Her vil TV 2 gerne blive bedre til at holde på kunderne.

Kilde: Finans.dk

I samme kategori

Back to top button