Nyheder

TV 2 lover sommer uden mange genudsendelser

sommer tv 2Sommeren 2016 på TV 2 byder på flere førstegangsudsendelser end sædvanligt – herunder på masser af stor sport, nye danske programmer samt nyheder og morgen-tv hele sommeren.

Når danskerne i sommermånederne 2016 åbner for TV 2 i den bedste sendetid, vil de sandsynligvis – og i endnu højere grad end sidste år – støde på et program, der ikke tidligere har været sendt på tv. Over 73 procent af primetime vil nemlig bestå af førstegangsudsendelser.

De mange nye programmer vil f.eks. være direkte sportstransmissioner, fordi TV 2s programflade naturligt bærer præg af den store sportssommer med EM-fodbold, OL i Rio, Tour de France, Le Mans og danske håndboldlandskampe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Herudover vil TV 2s programflade være præget af den sædvanlige og omfattende nyhedsdækning, ‘Go’ morgen Danmark’ på hverdage hele sommeren samt ‘Go’ aften Danmark’ en del af sommeren.

Nye danske programserier
Foruden nyheder, sport og aktualitet sender TV 2 en række nye, danske programserier med bl.a. Morten Spiegelhauer, som er tilbage i nye udgaver af forbrugermagasinet ‘Spiegelhauer i forbrugernes tjeneste’. Senere kommer der specialudgaver af ‘Størst’, hvor Peter Ingemann er taget til Rio sammen med Morten Ankerdal og Rasmus Tantholdt for at varme op til OL. Også programserierne ‘Healing – den sidste udvej’ og ‘Millionær på bistand’, der allerede er gået i gang, fortsætter ind i juni.

– TV 2s øgede samarbejde med TV 2-regionerne har banet vej for en række dejlige programmer og programserier fra flere steder i landet, som vi viser hen over sommerugerne. Vi er allerede i gang med TV MIDTVESTs ‘Fra drengerøv til farmand’ om fire mænd, der forbereder sig til tilværelsen som familiefar, og TV 2 Nords ‘Nordjyllands dårligste fodboldhold’, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.

Også programmet ‘På toppen i Thy’ samt programserien ‘En dag på godset’, der begge er baseret på optagelser fra TV 2-regioner, kan ses på TV 2 i de kommende dage og uger.

Samtidig byder TV 2s sommer bl.a. på ‘Fantastiske fund’ og ‘Mit Frankrig’, der er kendt fra TV 2 FRI, og udenlandsk dokumentar i ‘Station 2’. Efter OL i Rio – fra søndag 21. august – igangsætter TV 2 en række nye programmer, der skal sendes hen over efteråret.

– Jeg er glad for, at vi hen over sommeren – sammen med en fænomenal og omfattende sportsdækning – kan tilbyde en række nye danske programmer på TV 2 og TV 2 PLAY, siger Lotte Lindegaard.

Foruden de mange nye programmer, nyheder og sportsudsendelser vil TV 2 også genudsende populære danske programserier som ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, ’Kurs mod fjerne kyster’, ‘Gutterne på kutterne’, ‘Loppe Deluxe’, ‘Størst’, ‘Klipfiskerne’, ‘Rundt på gulvet’ og ‘Hvem vil være millionær?’ samt danske og udenlandske spillefilm.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button