Branche-Nyt

TV 2 lancerer Min reklame

TV 2 lancerer nu som det første mediehus i Danmark et nyt, individualiseret reklameprodukt, ’Min reklame’, hvor brugerne i højere grad selv vælger deres reklameoplevelser. Med produktet, der bliver tilgængeligt inden for de kommende uger, tilbydes brugeren en periode med et reklamefrit univers på TV 2s digitale platforme mod i stedet at sige ja tak til at modtage nyhedsbreve fra TV 2s annoncører i den pågældende periode.

– Helt konkret tilbyder vi nu vores brugere, at de kan få fire ugers reklamefri adgang – dvs. ingen bannerreklamer og prerolls – til tv2.dk og TV 2s gratis apps, hvis de vælger at modtage nyhedsbreve fra to af vores annoncører, som brugeren selv vælger. Vi gør det, fordi vi gerne vil give brugerne mere valgfrihed, og fordi det for annoncørerne er en god mulighed for at få målrettet kontakt til nogle helt særlige brugere, der i dette tilfælde har foretaget et oplyst og aktivt tilvalg af annoncøren og annoncørens produkter, siger TV 2s salgsdirektør, Peter Olafsson, og fortsætter:

– ’Min reklame’ er et initiativ inden for forretningsområdet permission, og lanceringen er en vigtig del af TV 2s strategiske fokus på at udvikle personaliserbare og målrettede reklameprodukter, der passer til kundernes individuelle behov og annoncørernes ønske om målrettet kommunikation. Sammen med bl.a. vores lancering af målrettede reklamer på TV 2 PLAY udfordrer vi løbende vores forretningsmodel med nye, digitale reklameprodukter, der er forankret omkring TV 2s stærke, danske indhold.

61 procent foretrækker e-mail
I en ny international undersøgelse foretaget af analysebureauet Advanis for Adobe angiver 61 procent af brugerne e-mails som den foretrukne kontaktform fra brands. Samtidig siger 42 procent, at e-mails fra brands giver et positivt bidrag i forhold til købsintention.

– ’Min reklame’ er blevet testet grundigt, og de testresultater og forhåndsindikationer, vi har fået, er meget positive – både fra brugernes og annoncørernes side. Flertallet af de adspurgte i vores egen brugerundersøgelse har udvist positiv interesse for tiltag som ’Min reklame’ som erstatning for normal displayannoncering, og derfor er potentialet stort, siger Christian Godske, der er Head of Commercial Product Development på TV 2, og fortsætter:

– Nu giver vi de brugere, der foretrækker et reklamefrit univers på TV 2s digitale platforme, et andet reklameprodukt, som de i højere grad selv kan vælge til eller fra og derfor også er mere positivt stemt overfor. Vores system udvælger en liste med de mest relevante annoncører ud fra brugerens profil, så på den måde vil brugeren forhåbentlig også opleve, at produktet er relevant.

TV 2 har omkring 900.000 daglige brugere på tværs af tv2.dk og TV 2s apps, ekskl. TV 2 PLAY. I takt med at flere brugere logger ind på en af TV 2s digitale platforme, arbejder TV 2 på at skabe en mere sammenhængende og endnu bedre brugeroplevelse på tværs af de digitale platforme.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button