TV 2 kort bliver dyrere hos Boxer

| torsdag 25. aug, 2016 11:17 | 3 Kommentarer

TV2 LogoBoxer hæver fra 1. oktober prisen på TV 2 kort, altså abonnementet med TV 2 som eneste kanal, med 10,- fra 49,- til 59,- / pr. måned.

Da TV 2 overgik til at være betalingskanal tilbage i 2012 var prisen 35,50 kroner om måneden. Seneste prisstigning var januar 2015, hvor prisen gik fra 39 til 49,-/måned.

Vi er nødt til at hæve prisen for at få en lidt bedre økonomi i distributionen af TV 2. Andre hæver prisen på deres TV-pakker indimellem. Vi gør det nu på det såkaldte TV 2-kort, der giver adgang til TV 2s hovedkanal og intet andet, forklarer Ulf Lund, administrerende direktør for Boxer i Danmark, til Berlingske.

Boxer opgiver antallet af kunder med denne løsning til at være under 100.000 kunder.

Boxer tilbyder som bekendt salg af kanaler enkeltvis, det særlige ved TV 2 kortet er at det ikke koster de 50 kroner om måneden som Boxer normalt tager for salg af kanaler enkeltvis udover kanalens pris pr. måned.

Til sammenligning kan nævnes at TV 2 abonnement via TV 2 Play streamingtjenesten koster 39,-/måned.

Kilde: Berlingske

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer TV

Kommentarer (3)

 1. janmogensen siger:

  Hvis Boxer hæver prisen på nogle vare, så må det da næsten være en fejl? De klarer sig allerede ret dårligt i forhold til deres konkurrenter hvis man går ud fra at denne oversigt: http://www.samlino.dk/blog/stort-overblik-her-finder-du-den-bedste-tv-pakke/

  Så det er strategisk dumskab at hæve prisen yderligere når man konkurrencemæssigt ligger ret dårligt i svinget, så at sige.

  Personligt bruger jeg ikke Boxer, men der må da være et eller andet helt ekstraordinært ved de tjenester de tilbyder? Jeg tror fuldt og fast på at der inden længe kommer til at ske en udrydning af selskaber, både TV, mobiltelefoni og bredbånd, hvor de dyreste ryger først.

  Forbrugerne er så prisbevidste nu til dags, så de kræver noget substans fra de firmaer hvor de poster deres penge. Derfor ser Plenti popularitet sammen med Telia. Men jeg forstår ganske enkelt hvorfor Boxer tænker det vil være en glimrende idé at hæve deres priser yderligere.

  /Jan

  • nikolajhaugsted siger:

   @janmogensen
   Samlino vil kun sig selv det bedste. Man betaler for at være repræsenteret på deres site så de er bare et fordyrrende mellemled der ikke tjener andet end egne interesser.

Skriv et svar

Privatlivs indstillingsoversigt