TV-Nyt

TV 2 køber nyt realityformat med titlen Flokken fra Strong Productions

TV2 har købt retten til det nye realityformat Flokken fra Strong Productions. Produktionen starter snart, og formatet distribueres af Fremantle under den internationale titel The Lost Ones.

Flokken – det går formatet ud på

I Flokken møder vi en gruppe almindelige mennesker, som er blevet efterladt i den barske natur, hvor de skal overleve indtil de bliver evakueret. Deltagerne har adgang til sparsom mad, en radio og grundlæggende overlevelsesudstyr. De har ingen forudsætninger for at kunne klare sig alene. Problemet er, at de er spredt for alle vinde.

Danny Rowlands, Senior Vice President, Global Development hos Fremantle siger: “Det er altid fascinerende at se, hvordan mennesker navigerer i nye landskaber – særligt med begrænsede resurser. Her har vi en gruppe mennesker, som skal presse sig selv for at finde vejen ud af barske omgivelser. Det er en test af opfindsomhed, overlevelsesinstinkter og, efterhånden som eventyret folder sig ud, samarbejde. Formatet er underholdende og har et interessant twist på overlevelsesrealitygenren. Det vil bringe seerne sammen efterhånden som de investerer i deltagernes rejse gennem det ukendte. Formatet viser et fantastisk samarbejde mellem Strong og TV2, og på samme måde som Flokken glæder vi os til at se, hvordan det folder sig ud.”

Sune Roland, Direktør hos Strong Productions udtaler: ”I de sidste mange år har vi set mange adventurerealityformater, hvor grupper af mennesker arbejder sammen og en efter en bliver elimineret, indtil vil til sidst står tilbage med én vinder. Vi føler, at sådan som verden er i dag, er der behov for samarbejde, sammenhold og håb. Så gennem dette format ønsker vi at inspirere til netop dét – til at skabe sammenhold og samle en gruppe, fordi vi stærkere sammen. Udviklingsholdet her på Strong har virkelig gjort et godt stykke arbejde, og samarbejdet med TV2 har været unikt og givende. Jeg er overbevist om, at vi har fat i noget ret exceptionelt med dette format.”

Dorthe Thirstrup, Kanalchef, TV2 udtaler: ”I en tid hvor kontrasterne ofte tegnes tydeligt op, har TV 2 længe fokuseret på alt det, vi deler. Det ved Strong! Og allerede fra den allertidligste udvikling var de værdier grundlaget for den forrygende, kreative proces, der har resulteret i Flokken. Udover at tilbyde production value fra øverste hylde og et univers, du bare kan forsvinde væk i, vil formatet fokusere på fællesskabet og de styrker, der kan opstå, når vi står sammen. Jeg er overbevist om, at formatet vil sætte mange tanker i gang, og jeg glæder mig til, vi kan dele dette program med Danmark – og resten af verden!”

Kilde: Strong Productions presse

I samme kategori

Back to top button