TV-Nyt

TV 2 holder EM fodbold fest i Århus

EM fodbold 2016 logoUEFA EURO 2016: Fra 10. juni til 10. juli er der EM i fodbold 2016, og i den anledning drager TV 2 til Aarhus og inviterer til kæmpe folkefest for alle fodboldelskere. EM spilles i Frankrig, men den danske fanfest holdes i Musikhusparken i Aarhus.

Det kan kun blive en spændende og dramatisk sommer for alle danske fodboldfans. Der er EM i fodbold 2016, og Europas bedste nationer skal dyste om EM-guldet.

TV 2 benytter lejligheden til at komme ud blandt de mange danske fodboldelskere og flytter sin EM-dækning til Aarhus. Det er TV 2, Aarhus Kommune og Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017, der sammen med øvrige samarbejdspartnere står bag eventen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

Fest og bold på storskærm
Her bygger TV 2 et EM-studie i parken mellem Musikhuset, ARoS og rådhuset i Aarhus, hvorfra alle studieprogrammer og sportsudsendelser sendes i perioden. I forbindelse med studiet bliver der indrettet et område med en lang række aktiviteter.

Desuden bliver der stillet tre storskærme op, hvor alle EM-kampe bliver vist. Alle danskere er inviteret til den store fodboldfest, der skydes i gang med et brag, nemlig den spændende åbningskamp 10. juni klokken 21 på Stade de France i Paris mellem Frankrig og Rumænien.

En folkelig event
I Musikhusparken vil fodboldfans få en unik mulighed for at komme helt tæt på TV 2s produktionshold og møde de TV 2-medarbejdere og eksperter, der dækker den store begivenhed med masser af passion og faglighed.

– EM i fodbold er en af de største events for TV 2 i år. Det er en fantastisk begivenhed for alle fodboldelskere, og vi ser meget frem til samarbejdet med Aarhus Kommune og andre gode partnere om at lave en folkelig event for både store og små i hjertet af Aarhus. Vi vil være massivt til stede i det skønne område omkring Musikhuset i hele EM-perioden, hvor vi vil byde interesserede helt tæt på vores produktion. Der vil også være mulighed for fodboldsnak med vores passionerede eksperter og mange andre spændende aktiviteter på eventpladsen, siger Frederik Lauesen, sportschef på TV 2.

Han fortsætter:
– For TV 2 har det været et stort ønske at komme til provinsen og Aarhus Kommune og Musikhuset var hurtigt med på den idé. Vi har oplevet en stor velvilje fra Aarhus, som virkelig forstår at rykke på tingene. Jeg er sikker på at, at EM bliver en stor oplevelse. Både for de mange seere og brugere på TV 2s platforme, men også for de forhåbentligt mange besøgende, der vil lægge vejen fordi til ‘sommerbold’ i Aarhus, siger Frederik Lauesen.

– Bolden er givet op til en kæmpe fest i hjertet af Aarhus. Vi ønsker at bruge vores byrum til nye begivenheder og events og åbne festen for alle. Jeg glæder mig derfor over, at det sammen med TV 2 og Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017 er lykkedes at skabe en begivenhed, der skal sætte fokus på fodbold, sport og begejstring, siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button