TV-Nyt

TV 2 Fri starter 5. maj – Det kan du se på premieredagen

TV 2 Fri er den nye kanalsatsning fra TV 2. TV 2 Fri er en ny fritids- og friluftskanal, der har premiere 5. maj. Her under har vi samlet lidt om premieren og de nye programmer kanalen kommer til at sende.

TV 2 Fri starter 5. maj klokken 11:30

tv2 fri vaerter

Hvis du vil være med til premieren på TV 2 Fri, så skal du tænde for dit tv 5. maj kl. 11:30. Her åbner kanalen med direkte tv fra Frihuset – kanalens flagskib program, hvorfra der hver dag skal sendes to timers direkte tv til danskerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Frihuset har den smukkeste beliggenhed i Hornsherred, hvorfra TV 2 Fris værter vil byde velkommen. Der er feststemning i det hyggelige hus, hvor gæster fra kanalens andre programmer kommer og fortæller, hvad seerne kan glæde sig til i den kommende tid.

Mød blandt andre kokkene Søren Gericke og Irene Mai, skønne italiensk-danske kvinder fra Moderne Mamma, en vildmand, der elsker jagt, og ikke mindst alle Frihusets værter: Cecilie Hother, Thomas Uhrskov, Flemming Rune, Peter Rygaard, Elizabeth Anderson og Lene Beier.

Kirsties hjemmelavede hjem

Kirsties hjemmelavede hjem, er et britisk indretningsprogram med Kirstie Allsopp, der har en mission.

Hun vil udstyre sit hjem med hjemmelavede ting og begynder i husets hjerte: køkkenet.

TV 2 Fri 5. maj kl. 13:25

Små drømmeboliger

Små drømmeboliger, hvor den britiske arkitekt George Clarke rejser rundt for at se på byggeprojekter, der alle har det tilfælles, at der arbejdes med at få mest muligt ud af ganske få kvadratmeter.

TV 2 Fri 5. maj kl. 14:25

 

Havemagasinet

Britisk program med haveguruen Monty Don, der ejer havernes svar på Lamborghini: Et storslået anlæg, der indeholder alt fra et velfriseret parkområde til en lille skov. Her er der blomsterflor i dramatisk sammensatte farvekombinationer, små bække og hemmelighedsfulde stier.

Monty besøger også andre haver for at få inspiration. Oplev blandt andet en vinterhave i bedste magiske Harry Potter-stil eller lær, hvordan man får liv og balance i selv den mindste havedam.

TV 2 Fri 5. maj kl. 15:20

Rachel Khoos lille køkken i Paris

I sit lille pariserkøkken laver Rachel Khoo den skønneste franske mad, som vi alle kan lære at lave. Rachel, der er den nye stjerne på madhimmelen, mener nemlig, at fransk kogekunst ikke længere er forbeholdt de fine restauranter.

Rachel giver den berømte croque madame et lille twist, og så tager hun os med til sine yndlingssteder i Paris for at finde masser af franske lækkerier.

TV 2 Fri 5. maj kl. 16:00

Herefter ser det ud som om programmerne gentages hvorefter der sluttes af med Jagt & fiskeri magasin kl. 23:35.

Danmarks bedste livret – nyt program på vej

TV 2 Fri har netop også annonceret et nyt madprogram som vil blive sendt senere på året. 

I programserien Danmarks bedste livret rejser dommerne og madentusiasterne Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm rundt til forskellige landsdele i jagten på Danmarks bedste livret. I hvert program smager de sig gennem danskernes livretter, de møder andre madglade danskere og hører historier fra byerne, hvor de er, samt anekdoter om opskrifter og råvarer. Danskerne er sammen med dommerne med til at udvælge de favoritretter, som skal dyste i en storslået landsfinale i Gilleleje lørdag 29. juni, hvor Danmarks bedste livret skal kåres.

De fem byer, som dommerne kommer til, er Nykøbing Sjælland (lørdag 25. maj), Svaneke (lørdag 1. juni), Svendborg (søndag 9. juni), Ebeltoft (lørdag 15. juni) og Sæby (lørdag 22. juni). Mastiff A/S og TV 2 Fri inviterer alle, der bor i landsdelene, til at melde sig til konkurrencen. Dommerne vil smage, nyde og bedømme alle retter. Seks heldige finalister bliver udvalgt og skal videre til finalen i byen senere samme dag. Her skal de kokkerere deres ret til de fremmødte tilskuere, hvorefter dommerne og tilskuerne beslutter, hvilken ret der skal repræsentere byen i landsfinalen.

– Vi glæder os til at møde danskerne og smage deres livretter. Vi håber, folk vil komme og dele de opskrifter, der er gået i arv i familien, de livretter, der altid samler familien, eller fortælle om de hemmelige ingredienser, der gør lige netop deres ret unik. Programmet er en kærlighedserklæring til Danmark og danskerne, vores egnsretter og glæden ved at lave mad til hinanden, siger TV 2 Fri-redaktør Micha Barken-Fuglede.

Sådan tilmelder du dig

Du kan melde dig til konkurrencen ved at sende en mail til livretten@mastifftv.dk. Skriv navn, alder, adresse, kontaktoplysninger, og i hvilken by du melder dig til. Fortæl lidt om dig selv, hvilken ret du medbringer, og hvorfor du har valgt netop denne ret. Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, kan du ringe til casteren på Mastiff A/S på tlf. 27 53 03 02.

Kan du se TV 2 Fri?

Læs vores artikel Sådan ser du TV 2 Fri

I samme kategori

Abonnér
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
brumlebass
19. april 2013 14:34

TV 2 Fri har “sjøsatt” en test på 1° vest.

Kanalen kaller seg F2VT og ligger på 10.872V/SR 24500/FEC 7/8 /DVB-S/QPSK.

Det signaleres undertekster (tekstTVtekst) på side 399 og ett mpeg-lydspor (på dansk). Kanalen sendes med tekstTV benevnt TV2FRI.

Kanalen er kryptert i Conax. Jeg kan derfor ikke se hva som sendes da jeg befinner meg i Norge uten dansk CD-kort.

mich
19. april 2013 22:02

Programmet skuffer mig, havde regnet med meget mere dansk, men lad os nu se

mich
22. april 2013 11:43

CanalDigital får åbenbart ikke HD udgaven af TV2FRI. Yousee sender allerede kanalen i 720p HD med reklamespot for kanalen

http://www.canaldigital.dk/landingpages/foraarsrabat-bestil-senest-31-maj/?utm_source=enews&utm_medium=email&utm_campaign=Foraarsrabat_p&gbi=683216d2-7050b358-75473776

mich
23. april 2013 13:42

Her kan programmet ses for de første 3 dage

http://dk.timefor.tv/tv-guide/tv2-fri-hd

Back to top button