Nyheder

TV 2 CHARLIE runder 2014 af med stort nytårsshow

Der er fest, farver og masser af god musik, når TV 2 CHARLIE nytårsaften runder 2014 af med et storslået nytårsshow fra Aarhus Musikhus.

I spidsen for nytårsfestlighederne på CHARLIE står værterne Jarl Friis-Mikkelsen og Keld Heick. Sammen med populære danske kunstnere som f.eks. Amin Jensen, Thomas Eje, Stig Rossen, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sørger de for topunderholdning, mens vi tæller ned til nytårsklokkerne.

Showet byder på et herligt genhør med nogle af de største danske hits som ‘Den knaldrøde gummibåd’ fremført af den altid sprudlende Birthe Kjær. Også Brødrene Olsen kigger forbi og sætter gang i festen med grandprix-hittet ‘Smuk som et stjerneskud’.

 – I CHARLIEs nytårsshow er der vendt op og ned på rigtigt mange ting – og det hele er i allerhøjeste grad gjort med et glimt i øjet og et smil på læben. Jeg er sikker på, at TV 2 CHARLIEs seere vil føle sig godt underholdt hele vejen igennem showet – præcis ligesom publikum gjorde det i Musikhuset. Vi byder på et herligt genhør med nogle af de gamle favoritter, artister på slap line og to værter, Jarl og mig, i nogle situationer og roller, som man aldrig tidligere har oplevet os i før, siger Keld Heick.

TV 2 CHARLIEs nytårsfest, der siger farvel til 2014 og byder velkommen til 2015, sendes nytårsaften, onsdag 31. december, fra kl. 22.30.

Herudover byder nytårsaften på CHARLIE på masser af god musik og underholdning. Inden midnat er der gensyn med ’Top Charlie i Parken 2014’ og teaterkoncerten ’More Jacks’. Efter rådhusklokkerne sender CHARLIE bl.a. ’ABBA In Concert’ og koncerten ’Helene Fischer – Farbenspiel Live’.

I samme kategori

Back to top button