TV-Nyt

TV 2 Charlie hylder Legenderne

legenderne tv 2 charlie
Foto: Per Arnesen / TV 2)

Fra søndag 18. september fejrer TV 2 CHARLIE de kendte danskere, der gennem tiderne har samlet nationen, i det nye store underholdningsprogram ‘Legenderne’ med Jarl Friis-Mikkelsen som vært.

Hvem husker ikke, dengang Danmark vandt EM i fodbold i 1992, eller da tv-serien ’Matador’ lagde gaderne øde? Nu samler TV 2 CHARLIE de største nulevende legender og tester dem i, hvordan de tror, danskerne husker dem.

Gennem otte programmer inviterer vært Jarl Friis-Mikkelsen hver søndag et nyt hold legender i studiet til en rask og underholdende dyst. Seerne kan bl.a. glæde sig til at opleve holdet bag ’Matador’, ’Eleva2ren’, EM ’92 og mange flere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I fem runder og en finale skal holdet dyste mod publikum og gætte, hvad publikum husker som de mest mindeværdige øjeblikke i forskellige kategorier. Undervejs bliver der vist arkivklip, og der bliver fortalt anekdoter, hvor seerne får kendskab til nye sider af hovedpersonerne.

– Seerne kan forvente rørende og sjove øjeblikke, når personligheder fra både sport, skuespil, dans og humor mødes i ‘Legenderne’. På en afslappet måde skal de se, om de kan gætte, hvad seerne synes, er deres største øjeblik. Og ja, der dukker masser af nye oplysninger frem om legenderne, når de konfronteres med deres publikum. Det vækker minder og spreder glæde, og jeg synes, vi bliver lidt klogere på legenderne, fortæller vært Jarl Friis-Mikkelsen.

’Matador’-legender i premiereprogrammet
I premiereprogrammet, der sendes søndag 18. september klokken 20.55, har Jarlen samlet Ingeborg, Maude, ‘Røde’ og tjener Boldt fra ’Matador’ – alias Ghita Nørby, Malene Schwartz, Kurt Ravn og Per Pallesen.

I studiet skal de blandt andet dyste på spørgsmål om seriens allerstørste øjeblikke, de mest genkendelige rekvisitter og mest fremtrædende hovedpersoner. Se, om legenderne kan gætte, hvad publikum har stemt.

Undervejs fortæller skuespillerne, hvordan det var at arbejde med serien, og skaberen bag det elskede ’Matador’-tema, Bent Fabricius-Bjerre, kigger også forbi og spiller den ikoniske melodi.

De efterfølgende søndage kan seerne glæde sig til at komme i selskab med Jernhårde Ladies, De Nattergale, Melodi Grand Prix-sangere, ’Vild med dans’-stjerner og mange flere.

I samme kategori

Back to top button