TV-Nyt

TV 2 CHARLIE har fået nyt design og sit helt eget husorkester

tv2 charlie ny onairTV 2 CHARLIE går 11. juni i luften med et nyt on-air design, og i den forbindelse har kanalen fået sig sit eget unikke husorkester, der består af fire musikere og en hund, som er bandets maskot.

Husorkesteret skal med sit gode humør og glimt i øjet være med til at underbygge den gode stemning, seerne finder på CHARLIE, og de spiller op til CHARLIEs programindhold i form af kanalidenter og reklamebreaks. Disse repræsenterer ligeledes kanalens styrkepositioner som er danske talkshows, bred dansk musik, udenlandsk krimi og dansk revyhumor.

– Et nyt kanaldesign er med til at skabe og fastholde vitalitet, for det er ikke alene en kanals programmer, som skal udvikles og fornys løbende – det skal også præsentationen og det samlede udtryk på skærmen. CHARLIEs nye design understøtter kanalens kendetegn hygge og god stemning, som vi kender fra bl.a. kanalens danske egenproduktioner, fortæller kanalchef for TV 2 Networks, Sune Roland Jensen, og fortsætter:

– Gennemgående for CHARLIEs kanaldesign er det nye band, som spiller brudstykker af musik i den stemning og tradition, som passer til de omkringliggende programmer på CHARLIE – hvad enten det er krimi eller fællessang. Musik gør noget godt for vores humør, og det favner CHARLIEs nye kanaldesign.

Nyt CHARLIE-logo
På skærmen vil seerne også opleve, at CHARLIE har fået nyt logo – den varme, orange farve er dog stadig intakt. Logoet følger i kølvandet på TV 2s nye brand-arkitektur, hvor alle logoer fremstår som en samlet familie med hver deres unikke personligheder.
Den orange brand-farve er sammen med en hvid og lilla markeringsfarve også repræsenteret i husorkestrets univers. Den er en farvekombination, som føres med over i fladens grafiske elementer, og som giver et friskt pust.

TV 2 CHARLIE har fået nyt design og sit helt eget husorkester

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button