TV-Nyt

TV 2 åbner for fodbold på TV 2 Sport og ikke kun på TV 2 Sport X

LA Liga og Serie A er snart tilbage, og det bliver med kampe primært på TV 2 Sport X og naturligvis alle kampe på TV 2 Play. Her i sommeren, så vil TV 2 dog også bruge TV 2 Sport til at sende enkelte kampe.

– Selvom fodbolden normalt hører hjemme på TV 2 SPORT X, vil vi ekstraordinært gerne give noget ekstra til de fodboldhungrende tv-seere. Derfor kommer vi også til at sende fodbold på TV 2 SPORT, så man kan se international fodbold på begge vores tv-kanaler og på TV 2 PLAY hele sommeren, siger kanalchef Kristian Hyldgaard, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Kanalchefen understreger, at TV 2 SPORT X stadig vil være den primære fodboldkanal, hvor de største kampe bliver vist, og hvor der vil blive sendt studier, analyser mv. rundt om kampene.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På de sommerdage, hvor der er anden livesport på TV 2 SPORT, prioriteres dette før fodbolden. Når ligaerne er tilbage med en ”normal” sæson i efteråret, hører fodbolden igen til på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Den spanske LaLiga går i gang 11. juni, og her ligger rivalerne Real Madrid og FC Barcelona side om side i mesterskabskampen. Den italienske Serie A går i gang lidt senere i juni, og her er Juventus og Lazio i top med Christian Eriksens Inter på tredjepladsen med én kamp mindre end de to førende hold.

– Det har været en hård og lang periode for alle os sportsfans. Nu er vi endelig tilbage med masser af fodboldstjerner og ikke mindst stor spænding i både LaLiga og Serie A. Med udsigt til topfodbold næsten hver eneste dag, indtil mesterskaberne er placeret, bliver det en fantastisk fodboldsommer, siger Kristian Hyldgaard

Se vores La Liga oversigt her

Se vores Serie A oversigt her


I samme kategori

Back to top button