Turner Classic Movies med nyt dansk website

| torsdag 01. jul, 2010 17:23 | opdateret 01. jul, 2010 kl. 17:56 | 9 Kommentarer

TCM kan med stor glæde meddele, at kanalen har fået sit eget danske website. www.tcmeurope.com/da bliver den platform, hvor brugere kan finde information om hvilke film og programmer, som kanalen sender en måned frem. Man kan også hente billeder til månedens film og deltage i filmkonkurrencer – denne måned kan man vinde den ny film Titanernes Kamp på Blue-ray disc. Platformen henvender sig både til professionelle, der skal bruge information om kanalen til f.eks. tv-oversigter og omtaler samt til private, der er filminteresseret.

”Beslutningen om at lancere et dansk site kommer meget naturligt i forlængelse af det store ansigtsløft, som TCM har fået igennem de sidste på år med en masse nyt indhold”, fortæller Peter Solak, Nordisk Marketing- og kommunikationschef.

TCMs seere kan nyde nye film fra perioden 1931 til i dag på kanalen samt en god portion dokumentarer og interviews om og med stjernerne og folkene bag, som aldrig er vist på TV før. Desuden har kanalen selv fået et nyt udseende, der selvfølgelig afspejles i det nye webste. Ideen er at skabe et lysere, simplere og mere imødekommende look til kanalen, som understøtter og omfavner de film, som vi alle elsker og husker. Desuden bliver alle filmene på kanalen nu vist med undertekster.

Kilde: Turner Broadcasting presse
Tip: Kristian

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (9)

 1. sussi12 siger:

  hej jeg har haft tcm i ca 20 år hvorfor er det ikke de samme gamle amerikanske film de sender mere på yousee nu er det en gang b film kinesisk og japanske spanske de sender.men jeg kan se tcm sender stadig de gamle film fra amerika .hvordan får jeg dem igen.hilsen sussi12.

 2. solgadegaarden siger:

  hej sussi12 vi har samme problem i vores antenneforening hvor vi har fået mange klager ,de vil også gerne have den gamle tcm tilbage hvor man kunne se gamle amerikanske kvalitets film.vi er ved at prøve at finde en løsning og da vi har en eller to antenneforeninger mere som også gerne vil de gamle classic amr film tilbage .men vi prøver at finde anden udbyder .jeg skal nok skrive om hvordan det går.

 3. Per M siger:

  I stedet ser jeg frem til den dag at Bo meddeler, at TCM Europe lukker i det format der stadig anvendes og kanalen i stedet re-lanceres i 1080i.
  Som det er med TCM Europe i dag, der er tiden rendt så meget fra dem, at sådan nogle som Briterne, Tyskerne og Franskmændende har smidt kanalen for porten forlængst og i stedet startet deres egne TCM HD kanaler op, hvor de så viser masser af klassiske Amerikanske film i HD restaureret versioner.

 4. mich siger:

  Tja, nu eksisterer hjemmesiden ikke længere. Det gør kanalen nok snart heller ikke med 4:3 og SD

  • sussi12 siger:

   hej mich så tror jeg at jeg vil se tiden an inden vi gør noget ,men de gamle klassiske amerikanske film vil vil dælme have igen de kunne altså lave films dengang.vh

  • Per M siger:

   Meget kan tyde på at den nok snart står foran en lukning, når man kigger på deres program flade og kan se hvor lavt den kanal er sunket.
   Den minder mig egentlig kun om de her affaldskanaler man også kan finde på eks. Astra satellitterne.

Skriv et svar