TV-Nyt

Turner Classic Movies med nyt dansk website

TCM logoTCM kan med stor glæde meddele, at kanalen har fået sit eget danske website. www.tcmeurope.com/da bliver den platform, hvor brugere kan finde information om hvilke film og programmer, som kanalen sender en måned frem. Man kan også hente billeder til månedens film og deltage i filmkonkurrencer – denne måned kan man vinde den ny film Titanernes Kamp på Blue-ray disc. Platformen henvender sig både til professionelle, der skal bruge information om kanalen til f.eks. tv-oversigter og omtaler samt til private, der er filminteresseret.

”Beslutningen om at lancere et dansk site kommer meget naturligt i forlængelse af det store ansigtsløft, som TCM har fået igennem de sidste på år med en masse nyt indhold”, fortæller Peter Solak, Nordisk Marketing- og kommunikationschef.

TCMs seere kan nyde nye film fra perioden 1931 til i dag på kanalen samt en god portion dokumentarer og interviews om og med stjernerne og folkene bag, som aldrig er vist på TV før. Desuden har kanalen selv fået et nyt udseende, der selvfølgelig afspejles i det nye webste. Ideen er at skabe et lysere, simplere og mere imødekommende look til kanalen, som understøtter og omfavner de film, som vi alle elsker og husker. Desuden bliver alle filmene på kanalen nu vist med undertekster.

Kilde: Turner Broadcasting presse
Tip: Kristian

I samme kategori

Back to top button