TV-Nyt

Troels Mylenberg bliver nyhedsvært på TV 2 Nyhederne / Hans Redder bliver TV 2s politiske redaktør

TV 2 rokerer på Troels Mylenberg og Hans Redder, der fremover får henholdsvis værtsrolle og rollen som politisk redaktør.

TV 2s politiske redaktør,Troels Mylenberg, vælger igen værtsvejen, når han omkring 1. maj bliver en af de faste værter på TV 2s store nyhedsudsendelser klokken 17.00, 18.00, 19.00 og 21.30.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den 50-årige Troels Mylenberg tiltræder sit nye job efter godt halvandet år som TV 2s politiske redaktør. Det job går i stedet til Hans Redder.

– I de store nyhedsudsendelser rækker TV 2 ud til hele Danmarks befolkning. Det seneste år med corona har bekræftet mig i det afgørende i at holde fast i Nyhedernes ambition om at være et ”anker” for befolkningen – et sted, som hjælper danskerne med at overskue nyhedsstrømmen i en kompleks verden. Og jeg er enormt glad for at blive en del af det hold, som skal løse den vigtige opgave, siger Troels Mylenberg, der afviser, at han er blevet træt af dansk politik.

– TV 2 er et sted, hvor man kan udføre mange fantastiske opgaver, men hver ny opgave medfører et valg, hvor man desværre må sige nej til noget andet. Politik har fyldt mange år i mit liv og i mit journalistiske arbejde, og jeg kommer heldigvis stadig til at beskæftige mig med politik, selv om jeg ikke længere skal kommentere det. Dansk politik fylder meget i Nyhederne, og jeg håber også at blive involveret i valgdækningen på TV 2s kanaler, siger Troels Mylenberg.

Hans Redder er både stolt over og glad for den tillid, han bliver vist med udnævnelsen til TV 2s politiske redaktør.

– TV 2 spiller en fantastisk vigtig rolle i forhold til at lave troværdig, vedholdende, vedkommende og kritisk journalistik om dem, der har magten her i landet. Det er der mere end nogensinde brug for, for deres beslutninger har en betydning for alle danskere. Og det seneste usædvanlige år har i høj grad vist, at danskerne ønsker og søger netop den journalistik, siger Hans Redder, der fremhæver inddragelsen af TV 2s mange platforme i den politiske dækning.

– Hos TV 2 er der plads til både det brede, det nørdede og det nysgerrige. Vi er, og skal være, relevante for alle danskere, og det er en unik styrke.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button